# Полента з моцарелою і кукурудзою

Час приготування: 30 хв. | Кількість порцій: 3

У сезон кукурудзи можна використовувати не тільки кукурудзу, а й її листя для декору. Так-так, ви не помилилися! Відомий кулінарний блогер Олена Єременко пропонує цікавий рецепт поленти з моцарелою і перцем чилі, декорованої кукурудзяним листям. Нестандартна подача здивує вашу кохану людину і зацікавить дітей. Погодьтеся, використовувати замість формочок кукурудзяне листя - так ви ще не робили, справді? ;)

Отже, як приготувати поленту з моцарелою - читайте поетапний рецепт.

1. Відварити поленту (3 частини води до 1 частини крупи).

Як правильно приготувати поленту? Поради від Pyramida2. Відварити кукурудзу (6 хв після початку кипіння).

Полента - готуємо з технікою Pyramida3. Зробити з кукурудзяного листя човники (це дуже легко). Перед використанням не забудьте листя вимити.

Як правильно приготувати поленту? Смачна полента від Pyramida4. Викласти поленту з кукурудзою в човники, в центр додасти моцарелу.

Готуємо з технікою Pyramida - відгуки блогерів і користувачів5. Запікайте в духовці при температурі 190º протягом 15 хв.

Духова шафа Pyramida - дворівнева духовкаПодавайте з перцем чилі.

Найсмачніша полента - поради з приготування від Pyramida

Смачного і гарного настрою!

Олена Єрмоленко

Готує:

Олена Єрмоленко
#
Інгредієнти

кукурудзяна крупа - 300 г

• листя 1 кукурудзи

• перець чилі (для декору) - 3 шт.