Полента з моцарелою і кукурудзою Час приготування: 30 хв. | Кількість порцій: 3 |
У сезон кукурудзи можна використовувати не тільки кукурудзу, а й її листя для декору. Так-так, ви не помилилися! Відомий кулінарний блогер Олена Єременко пропонує цікавий рецепт поленти з моцарелою і перцем чилі, декорованої кукурудзяним листям. Нестандартна подача здивує вашу кохану людину і зацікавить дітей. Погодьтеся, використовувати замість формочок кукурудзяне листя - так ви ще не робили, справді? ;)
Отже, як приготувати поленту з моцарелою - читайте поетапний рецепт.
1. Відварити поленту (3 частини води до 1 частини крупи).
2. Відварити кукурудзу (6 хв після початку кипіння).
3. Зробити з кукурудзяного листя човники (це дуже легко). Перед використанням не забудьте листя вимити.
4. Викласти поленту з кукурудзою в човники, в центр додасти моцарелу.
5. Запікайте в духовці при температурі 190º протягом 15 хв.
Подавайте з перцем чилі.
Смачного і гарного настрою!
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Олена Єрмоленко
|
• кукурудзяна крупа - 300 г
• листя 1 кукурудзи
• перець чилі (для декору) - 3 шт.