# Пиріжки з ягодами

Час приготування: 25 хвилин | Кількість порцій: 20

Валентина красива жінка, чудова господиня з іскрометним почуттям гумору;) У її будинку красиво і все продумано до дрібниць. Особливо сподобалися фіалкові елементи дизайну кухонних меблів, в яких гармонійно вписався білосніжний комплект техніки Pyramida. 


Рецепт пиріжків дуже простий! 

1. Спочатку помийте ягоди і відокремте кісточки від вишні, а з чорницею нічого робити не потрібно. 

2. Замісіть пресовані дріжджі з водою і зробіть опару. 

3. Коли опара підійде можна замішувати пиріжки. Для цього змішайте в одній каструлі 1 склянку цукру і 8 склянок борошна. Перемішайте і додайте одну склянку соняшникової олії. 

"Щоб тісто підійшло його потрібно поставити в ємність з теплою водою на одну годину"

4. Починайте ліпити пиріжки. Кладіть начинку в тісто, засипте цукром, скріпляйте і викладайте на деко. 

"Щоб пиріжки виглядали апетитно і рум'яно змастіть їх жовтком"

5. Для приготування пиріжків увімкніть духовку на 180 градусів і використовуйте режим «З обдувом». Увімкніть таймер на 25 хвилин. 


Побажання користувачам техніки Pyramida: 

«Всім господиням техніки Pyramida я хочу побажати простих рецептів, пишної випічки і смачного!»

#
Інгредієнти

 Начинка: вишня, чорниця

 Борошно – 8 ст

 Цукор – 1 ст. л

 Соняшникова олія – 1 ст. л

 Яйце – 2 шт

 Вода – 500 мл

 Дріжджі пресовані – 50 г

 Сіль – за смаком