Пиріжки з ягодами Час приготування: 25 хвилин | Кількість порцій: 20 |
Валентина красива жінка, чудова господиня з іскрометним почуттям гумору;) У її будинку красиво і все продумано до дрібниць. Особливо сподобалися фіалкові елементи дизайну кухонних меблів, в яких гармонійно вписався білосніжний комплект техніки Pyramida.
Рецепт пиріжків дуже простий!
1. Спочатку помийте ягоди і відокремте кісточки від вишні, а з чорницею нічого робити не потрібно.
2. Замісіть пресовані дріжджі з водою і зробіть опару.
3. Коли опара підійде можна замішувати пиріжки. Для цього змішайте в одній каструлі 1 склянку цукру і 8 склянок борошна. Перемішайте і додайте одну склянку соняшникової олії.
"Щоб тісто підійшло його потрібно поставити в ємність з теплою водою на одну годину"
4. Починайте ліпити пиріжки. Кладіть начинку в тісто, засипте цукром, скріпляйте і викладайте на деко.
"Щоб пиріжки виглядали апетитно і рум'яно змастіть їх жовтком"
5. Для приготування пиріжків увімкніть духовку на 180 градусів і використовуйте режим «З обдувом». Увімкніть таймер на 25 хвилин.
Побажання користувачам техніки Pyramida:
«Всім господиням техніки Pyramida я хочу побажати простих рецептів, пишної випічки і смачного!»
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
• Начинка: вишня, чорниця
• Борошно – 8 ст
• Цукор – 1 ст. л
• Соняшникова олія – 1 ст. л
• Яйце – 2 шт
• Вода – 500 мл
• Дріжджі пресовані – 50 г
• Сіль – за смаком