# Пиріг з грушею та шоколадом

Час приготування: 1 г 10 хв | Кількість порцій: 8

Якщо ви шукаєте ідеальний осінній десерт, то цей пиріг – поза конкуренцією. Ключовий інгредієнт – солодка сезонна груша, яка закріпить тверду асоціацію з осінньою порою. Тісто на вершковому маслі довго тримає тепло, тому шматок такого пирога в прямому сенсі здатен зігріти в прохолодний вечір. Ну а шматочки шоколаду забезпечать швидкий викид гормонів щастя у кров, що стане чудовою профілактикою осінньої хандри. А щоб все надійно пропеклося та не підгоріло, попіклується духова шафа Pyramida F 68 M IV Rustico. Як приготувати цей казковий пиріг з грушею та шоколадом? Кращий рецепт – у нашому відеоролику.

Готуємо пиріг з грушею та шоколадом:

1. Миємо та нарізаємо груші кубиками.

2. Плитку шоколаду розрізаємо на дрібні шматочки.

3. Кладемо до глибокої миски шматочки м’якого вершкового масла, цукор та ретельно змішуємо міксером до однорідної консистенції.

4. Додаємо до суміші яйце, борошно з розпушувачем  та знову все ретельно змішуємо міксером.

5. Додаємо до тіста крапельку ванільного екстракту, шоколад, мигдальні пластівці та все дбайливо перемішуємо вручну.

6. Шматочки груші додаємо до тіста в останню чергу і дуже акуратно перемішуємо.

7. Викладаємо тісто у форму та випікаємо 50 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.

8. Готовий пиріг посипаємо тертим шоколадом.

Особливе задоволення  - тримати шматок вже готового пирога та розглядати його у розрізі. Насолоджуватися його приємною важкістю у долоні. Спостерігати, як повільно просочується у пористу текстуру тіста розтоплена шоколадна крихта. Вдихати аромат дюшесу зі шматочка запеченої груші, що медом розтікається при легкому натисканні. Ммм… Готуємо разом з Pyramidа завжди із задоволенням.

Смачного!

Tasty Stories

Готує:

Tasty Stories
#
Інгредієнти

груша – 1 шт.

шоколад - 200 г.

мигдальні пластівці - 150 г.

яйця - 3 шт.

цукор - 150 г.

• борошно - 150 г.

розпушувач - 1 ч.л.

вершкове масло - 150 г.