Перці для вечері Час приготування: 30 хв. | Кількість порцій: 2 |
Як приготувати перці для вечері всього за 30 хвилин? Як пригостити друзів смачною вечерею або порадувати кохану людину романтичним стравою? Чарівна Олена Єрмоленко показала справжній майстер-клас з приготування перців з пікантною начинкою. Давайте готувати цю страву разом з технікою Pyramida.
1. Розігрійте духовку Pyramida F 120 S BLACK до 200 градусів. На деко покладіть цілі перці і запікайте їх 15 хвилин.
2. Дістаньте і дайте охолонути. Потім зніміть шкірку, розріжте зверху і вичистіть середину.
3. У тарілці змішуємо сир з йогуртом, додаємо часник, зелень, солимо і перчимо до смаку.
4. Сирною масою заповнити перці і посипати зверху горішками.
Смачного!
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Олена Єрмоленко
|
• Болгарський перець - 3 шт .;
• Сир 5% - 400 г;;
• Йогурт без наповнювача 1,6% - 1 упаковка;
• Часник - 2 зубчики;
• Кедрові горішки - 10 г;
• Петрушка або інша улюблена зелень;
• Сіль, перець.