# Персики з сиром та горіхами

Час приготування: 30 хв | Кількість порцій: 10

Витончена закуска для особливих моментів. Соковитий персик з фантастично смачною начинкою із ніжної моцарели, волоського горіха та хрусткими крихтами печива. Дбайливе запікання у духовій шафі Pyramida F 68 M IV Rustico - і цей чуттєвий десерт вже готовий зваблювати та спокушати. А щоб шматочки персика зберегли форму та не втратили своєї текстури після запікання, обирайте зрілі, але порівняно тверді плоди. Як приготувати запечені персики з сиром та горіхами? Кращий рецепт – у нашому відеоролику.

Готуємо персики з сиром та горіхами:

1. Персики миємо, обсушуємо, чистимо від кісточок, додатково вирізаючи серединку для майбутньої начинки, та розрізаємо навпіл.

2. Ядра волоського горіху та пісочне печиво подрібнюємо у блендері.

3. Моцарелу нарізаємо кубиками.

4. У середину кожної половинки персика  додаємо по пів чайної ложки меду та вкладаємо кубик моцарели.

5. Викладаємо фруктові половинки у форму та запікаємо у розігрітій до 200 градусів духовці 10-15 хвилин у режимі «Гриль».

6. За 5 хвилин до кінця приготування дістаємо з духовки форму з персиками, викладаємо на кожну половинку пісочно-горіхову суміш, посипаємо тертою моцарелою та продовжуємо запікати доки сир не розплавиться.

7. Готові персики поливаємо медом.

Важко втриматися та не з’їсти все ще на стадії приготування, чи не так? Але запевняємо вас – цю смакоту варто спробувати прямо з жару духовки. Та відкриємо для вас маленьку таємничку: поцілунки після такої страви тааакі солодкі… Якщо готуємо разом з Pyramidа, приготуйтесь до найзворушливіших зустрічей.

Смачного!

Tasty Stories

Готує:

Tasty Stories
#
Інгредієнти

• персики – 5 шт.

• сир моцарелла - 250 г.

• пісочне печиво - 4 шт.(50 г.)

• волоський горіх - 200 г.

• мед - 75 г.