Перепілки з овочами Час приготування: 45 хвилин | Кількість порцій: 5 |
Перепілки з овочами – це сама справжня кулінарна несподіванка! Спробуйте приготувати їх разом з Ольгою Драч і технікою Pyramida – запевняємо, у вас все вийде з першого разу! Особливо, якщо готувати перпілок в компактній духовці F 42 (45) Black, шириною всього 45 см.
1. Видавлюємо гранатовий сік, додаємо в нього спеції і заливаємо соком перепілки.
2. Овочі нарізаємо скібочками.
3. Обмотуємо смужками бекону кожну перепілку і викладаємо на деко на фольгу.
4. Обкладаємо перепілок овочами і зеленню, поливаємо гранатовим соком і оливковою олією, засипаємо спеціями.
5. Накриваємо перепілок з овочами фольгою і відправляємо в попередньо розігріту до 220 °С духовку Pyramida на 25 хвилин на традиційний режим. Потім розкриваємо фольгу і міняємо режим на гриль і тримаємо їх ще 20 хвилин.
6. Перепілки дістаємо з духовки і розкладаємо порційно по тарілках, додавши гарнір з запечених овочів.
Смачного!
Автор: кулінарний блогер Ольга Драч (Photokitchen.com)
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Ольга Драч
|
• Перепілки - 5 шт
• Картопля - 6 шт
• Цибуля - 3 шт
• Бекон слайсами - 1 упак.
• Гранат - 3-4 шт
• Морква - 6 дрібних шт
• Черемша / часник / зелений лук - 3 стебла
• Перець - за смаком