# Перепілки з овочами

Час приготування: 45 хвилин | Кількість порцій: 5

Перепілки з овочами – це сама справжня кулінарна несподіванка! Спробуйте приготувати їх разом з Ольгою Драч і технікою Pyramida запевняємо, у вас все вийде з першого разу! Особливо, якщо готувати перпілок в компактній духовці F 42 (45) Black, шириною всього 45 см.

1. Видавлюємо гранатовий сік, додаємо в нього спеції і заливаємо соком перепілки.

2. Овочі нарізаємо скібочками.

3. Обмотуємо смужками бекону кожну перепілку і викладаємо на деко на фольгу.

4. Обкладаємо перепілок овочами і зеленню, поливаємо гранатовим соком і оливковою олією, засипаємо спеціями.

5. Накриваємо перепілок з овочами фольгою і відправляємо в попередньо розігріту до 220 °С духовку Pyramida на 25 хвилин на традиційний режим. Потім розкриваємо фольгу і міняємо режим на гриль і тримаємо їх ще 20 хвилин.

6. Перепілки дістаємо з духовки і розкладаємо порційно по тарілках, додавши гарнір з запечених овочів.

Смачного!


Автор: кулінарний блогер Ольга Драч (Photokitchen.com)

Ольга Драч

Готує:

Ольга Драч
#
Інгредієнти

 Перепілки - 5 шт

 Картопля - 6 шт

 Цибуля - 3 шт

 Бекон слайсами - 1 упак.

 Гранат - 3-4 шт

 Морква - 6 дрібних шт

 Черемша / часник / зелений лук - 3 стебла

 Перець - за смаком