# Маринована капуста "Пелюстка"

Час приготування: 25-40 хв. | Кількість порцій: 4-8

Рецепт капусти «Пелюстка» на зиму сьогодні розповість Мікаель Ароян. А також він розкриє три секрети, які допоможуть вашій капусті «Пелюсток» вийти шалено смачною! Завдяки рецепту Мікаеля Арояна ваша закуска не буде твердою, занадто солодкою і здобуде насичений смак. А в приготуванні одного особливого інгредієнта Мікаелю допоможе духова шафа Pyramida F 81 ETIX.

 

Порада №1.

1. Якщо капуста дуже тверда, потрібно зробити контрастний душ.

2. Беремо капусту, вже нарізану кубиками, заливаємо окропом і залишаємо на 1-2 хвилини.

3. У другу ємкість наливаємо холодну воду, додаємо лід і перекладаємо в неї капусту.

4. Завдяки окропу капустала стала м'якою, а завдяки холодній воді - залишилася хрусткою.

 

Порада №2.

1. Щоб прибрати зайву солодкість від буряка, в капусту слід додати 1 яблуко кислих сортів, нарізане скибочками.

 

Порада №3. 

1. Не знаєте як надати капусті яскравий колір? У маринад слід додавати запечений буряк, а не сирий.

 

Приступаємо до приготування "Пелюстки":

1. У ємкість викладаємо нарізаний буряк.

2. Далі додаємо нарізані яблука і капусту.

3. Додаємо лавровий лист, спеції, часник.

4. Заливаємо розсолом і залишаємо маринуватися.

 

Смачного!

готуємо в кухонній техніці Pyramida

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• капуста – 500 г

• яблуко кислих сортів – 2 шт.

• буряк запечений - 2 шт.

• лавровий лист – 2 шт.

• часник – 2 зубчики 

• спеції