![]() |
Маринована капуста "Пелюстка" Час приготування: 25-40 хв. | Кількість порцій: 4-8 |
Рецепт капусти «Пелюстка» на зиму сьогодні розповість Мікаель Ароян. А також він розкриє три секрети, які допоможуть вашій капусті «Пелюсток» вийти шалено смачною! Завдяки рецепту Мікаеля Арояна ваша закуска не буде твердою, занадто солодкою і здобуде насичений смак. А в приготуванні одного особливого інгредієнта Мікаелю допоможе духова шафа Pyramida F 81 ETIX.
Порада №1.
1. Якщо капуста дуже тверда, потрібно зробити контрастний душ.
2. Беремо капусту, вже нарізану кубиками, заливаємо окропом і залишаємо на 1-2 хвилини.
3. У другу ємкість наливаємо холодну воду, додаємо лід і перекладаємо в неї капусту.
4. Завдяки окропу капустала стала м'якою, а завдяки холодній воді - залишилася хрусткою.
Порада №2.
1. Щоб прибрати зайву солодкість від буряка, в капусту слід додати 1 яблуко кислих сортів, нарізане скибочками.
Порада №3.
1. Не знаєте як надати капусті яскравий колір? У маринад слід додавати запечений буряк, а не сирий.
Приступаємо до приготування "Пелюстки":
1. У ємкість викладаємо нарізаний буряк.
2. Далі додаємо нарізані яблука і капусту.
3. Додаємо лавровий лист, спеції, часник.
4. Заливаємо розсолом і залишаємо маринуватися.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
![]() |
Готує: Все буде добре
|
• капуста – 500 г
• яблуко кислих сортів – 2 шт.
• буряк запечений - 2 шт.
• лавровий лист – 2 шт.
• часник – 2 зубчики
• спеції