• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Маринована капуста "Пелюстка"
#

Маринована капуста "Пелюстка"

Час приготування: 25-40 хв. | Кількість порцій: 4-8

Рецепт капусти «Пелюстка» на зиму сьогодні розповість Мікаель Ароян. А також він розкриє три секрети, які допоможуть вашій капусті «Пелюсток» вийти шалено смачною! Завдяки рецепту Мікаеля Арояна ваша закуска не буде твердою, занадто солодкою і здобуде насичений смак. А в приготуванні одного особливого інгредієнта Мікаелю допоможе духова шафа Pyramida F 81 ETIX.

 

Порада №1.

1. Якщо капуста дуже тверда, потрібно зробити контрастний душ.

2. Беремо капусту, вже нарізану кубиками, заливаємо окропом і залишаємо на 1-2 хвилини.

3. У другу ємкість наливаємо холодну воду, додаємо лід і перекладаємо в неї капусту.

4. Завдяки окропу капустала стала м'якою, а завдяки холодній воді - залишилася хрусткою.

 

Порада №2.

1. Щоб прибрати зайву солодкість від буряка, в капусту слід додати 1 яблуко кислих сортів, нарізане скибочками.

 

Порада №3. 

1. Не знаєте як надати капусті яскравий колір? У маринад слід додавати запечений буряк, а не сирий.

 

Приступаємо до приготування "Пелюстки":

1. У ємкість викладаємо нарізаний буряк.

2. Далі додаємо нарізані яблука і капусту.

3. Додаємо лавровий лист, спеції, часник.

4. Заливаємо розсолом і залишаємо маринуватися.

 

Смачного!

готуємо в кухонній техніці Pyramida

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• капуста – 500 г

• яблуко кислих сортів – 2 шт.

• буряк запечений - 2 шт.

• лавровий лист – 2 шт.

• часник – 2 зубчики 

• спеції

Готуємо з Pyramida
Pyramida F 81 ETIX

Духова шафа

Pyramida F 81 ETIX

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
#
другие рецепты
  • Плов зі славного Ходжента
    Приготовить
    Плов зі славного Ходжента

    Готовит: Сергій Калінін

  • Десерт в глазурі «Love is»
    Приготовить
    Десерт в глазурі «Love is»

    Готовит: Все буде добре

  • Шоколадні цукерки з ніжною апельсиновою начинкою
    Приготовить
    Шоколадні цукерки з ніжною апельсиновою начинкою

    Готовит: Все буде добре

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.