Як правильно ліпити пельмені
|
Ваші пельмені розвалюються під час варіння? Не впадайте у відчай. Сьогодні Марина Шевченко покаже, як правильно ліпити пельмені, щоб після приготування вони зберігали свою форму. А також не пропустіть! Тест на міцність пельменів при варінні на електричній варильній поверхні Pyramida CFEA 641 B прямо в студії «Все Буде Добре».
Три секрети:
1. Рецепт приготування тіста.
2. Багатошарове зліплювання пельменів.
3. Спосіб варіння пельменів.
Більш детально дізнатися про секрети приготування від Марини, Ви можете в нашому відео.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Все буде добре
|
Для тіста:
• крижана вода – 1 ст.
• жовтки – 3 шт.
• борошно – 600 г
• вершкове масло – 60 г