Грузинський десерт «Пеламуші» Час приготування: 1 год. 20 хв. | Кількість порцій: 4-8 |
Десерт «Пеламуші» - це відома національна страва Грузії. Готується десерт всього з п'яти інгредієнтів, а його головною складовою є виноградний сік. У приготуванні простого і смачного грузинського десерту допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B.
Приготування десерту:
1. В сік додати ванільний цукор.
2. Змішати з кукурудзяним і пшеничним борошном. Розмішати так, щоб не було грудочок, і просіяти через сито.
3. Варити масу на середньому вогні до тих пір, поки вона не загусне. Коли маса стане тягучою, зменшити вогонь до мінімуму і продовжувати варити ще приблизно годину.
4. Розлити по формах (формочки для застигання в глиняному посуді) і залишити застигати.
5. Їсти охолодженим, прикрашеним волоськими подрібненими горіхами.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Все буде добре
|
• виноградний сік солодких темних сортів – 300-500 мл
• кукурудзяна мука з білих сортів кукурудзи – 50 г
• пшеничне борошно – 50 г
• ванільний цукор – 10 г
• волоські горіхи – для декору