# Італійська паста з морепродуктами

Час приготування: 30 хвилин | Кількість порцій: 4-5

Валентин майстер японської кухні ресторану «Велюр». Вважає, що смачна їжа продовжує життя. Дивіться всю віртуозність приготування їм італійської пасти з морепродуктами на техніці Pyramida! 


1. Підготувати морепродукти: помити і почистити креветки. 

2. Приготувати маринад. Для цього необхідно змішати розмарин з декількома зубчиками часнику розчавленого і заправити все соняшниковою олією. Залишити маринуватися на 10-15 хвилин. 

3. Поки маринуються морепродукти, ви можете зварити воду для спагетті.

"Вмикаєте турбоконфорку, вона володіє трьома рядами полум'я, що дозволяє рівномірно підігріти всю поверхню" 

4. Коли вода закипить, опустіть в киплячу воду макарони. На 2-3 порції вам необхідні 5-6 гнізд.

5. На сусідній конфорці розігрійте сковороду, додайте олію, чебрець і пару зубчиків часнику.

"Коли чебрець і часник віддадуть свої смакові якості, видаліть їх зі сковороди" 

6. Наріжте морепродукти. Кальмар нарізайте поперед волокон, а гребінці — під зручний вам розмір. 

7. На розпечену сковороду викладіть спочатку гребінці і креветки, тому що вони віддадуть багато вологи і їм потрібно добре прожаритися. 

8. Наріжте цибулю-шалот. Коли морепродукти заколяруются засипте лук і налийте біле вино. 

9. Додайте кальмар, залийте все вершками і додайте спеції.

10. Коли страва буде практично готова, додайте в неї м'ясо краба.

"Краб дуже м'який та ніжний, додавайте його коли страва майже готова, щоб він не розвалився" 

11. Коли морепродукти приготуються, змішайте їх зі спагеті. Блюдо готове! 



Побажання користувачам техніки Pyramida: 

«Господиням техніки Pyramida я бажаю готувати, їсти, пробувати, експериментувати, тому що смачна їжа продовжує життя!»

#
Інгредієнти

 Тигрові креветки – 120 г

 Морський гребінець – 120 г 

• Кальмар – 100 г 

 М'ясо краба – 100 г

 Лук-шалот – 5 шт. 

 Вино (совіньон, сухе, напівсолодке) – 1/2 ст

 Розмарин – 1-2 гілочки

 Чебрець – 1-2 гілочки

 Часник (середня головка) – 1 шт

 Вершки – 200-300 г 

 Макарони сорту "Тальятелле" або "Фетучіні" – 6-8 гнізд

 Сіль – за смаком

 Перець – за смаком