# Панкейкі омбре з лохиною

Час приготування: 40 хв | Кількість порцій: 4-8

Цього разу tastystories приготувала омбре панкейкі і одного разу доведе цю справу до ідеалу. А вам як? Вважаєте вийшли?

У будь-якому випадку, фіолетові панкейкі виглядають незвично. Навіть котейка зацінили.

Готувати їх також, як і звичайні. Тільки з додаванням лохини!


Приготування:

• Жовтки відділяємо від білків.

• Молоко (300 гр) з'єднуємо з 2-ма жовтками і збиваємо.

• Додаємо борошно (200 гр), розпушувач (1 ч.л.) і цукрову пудру (25 гр)

• Окремо збиваємо білки до стійких піків. Так, щоб коли ви перевертаєте ємність білки залишалися на місці. Якщо так не вийшло, значить крапля жовтка потрапила в білок. Або крапля жиру. Потрібно переробляти.

Ягодные панкейки на плите Pyramida• З'єднуємо білки із загальною масою і змішуємо лопаткою, так як міксером ми порушимо бульбашки, які утворилися в білках.

• Лохину блендером збиваємо до однорідної маси.

• Розділяємо тісто в 3 різних мисочки. Одну залишаємо білою. У другу додаємо пару чайних ложок лохини, а в третю виливаємо всю лохину. Таким чином у нас вийдуть панкейкі різних кольорів.

 Сковороду краще використовувати товсту з антипригарним покриттям.

• Випікаємо на середній потужносі. Я це роблю на нашій новій плиті Pyramida VCH 640/1 UCC Rustico на рівні 6.

• Одна сторона завжди виходить ідеально гладкою і красивою.

• Якщо панкейкі пригоряють, змастіть сковороду вершковим маслом.

радужные панкейки с техникой PyramidaСмачного!

Джерело: instagram.com/tastystories.feed

Tasty Stories

Готує:

Tasty Stories
#
Інгредієнти

• Молоко – 300 мл

• Яйця – 2 шт

• Борошно – 200 гр

• Розпушувач– 1 ч.л.

• Цукрова пудра – 25 гр або 2 ст.л

• Лохина –150 гр