Панкейкі омбре з лохиною Час приготування: 40 хв | Кількість порцій: 4-8 |
Цього разу tastystories приготувала омбре панкейкі і одного разу доведе цю справу до ідеалу. А вам як? Вважаєте вийшли?
У будь-якому випадку, фіолетові панкейкі виглядають незвично. Навіть котейка зацінили.
Готувати їх також, як і звичайні. Тільки з додаванням лохини!
Приготування:
• Жовтки відділяємо від білків.
• Молоко (300 гр) з'єднуємо з 2-ма жовтками і збиваємо.
• Додаємо борошно (200 гр), розпушувач (1 ч.л.) і цукрову пудру (25 гр)
• Окремо збиваємо білки до стійких піків. Так, щоб коли ви перевертаєте ємність білки залишалися на місці. Якщо так не вийшло, значить крапля жовтка потрапила в білок. Або крапля жиру. Потрібно переробляти.
• З'єднуємо білки із загальною масою і змішуємо лопаткою, так як міксером ми порушимо бульбашки, які утворилися в білках.
• Лохину блендером збиваємо до однорідної маси.
• Розділяємо тісто в 3 різних мисочки. Одну залишаємо білою. У другу додаємо пару чайних ложок лохини, а в третю виливаємо всю лохину. Таким чином у нас вийдуть панкейкі різних кольорів.
• Сковороду краще використовувати товсту з антипригарним покриттям.
• Випікаємо на середній потужносі. Я це роблю на нашій новій плиті Pyramida VCH 640/1 UCC Rustico на рівні 6.
• Одна сторона завжди виходить ідеально гладкою і красивою.
• Якщо панкейкі пригоряють, змастіть сковороду вершковим маслом.
Смачного!
Джерело: instagram.com/tastystories.feed
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Tasty Stories
|
• Молоко – 300 мл
• Яйця – 2 шт
• Борошно – 200 гр
• Розпушувач– 1 ч.л.
• Цукрова пудра – 25 гр або 2 ст.л
• Лохина –150 гр