# Овочевий квартет

Час приготування: 8 годин | Кількість порцій: 4

Трохи прянощів, гостроти і східної пікантності – це овочевий квартет, який допоможе нам приготувати фіналіст шоу "Майстер-Шеф" Данила Панов. 

1. Поставити каструлю з водою на вогонь, закип'ятити, підсолити і відправити туди капусту цілком, попередньо вирізавши у неї качан, як на голубці. Листочки капусти знімати в міру їх розм'якшення, вони не повинні бути занадто м'якими, щоб тримати форму, а й занадто твердими теж немають бути, тому що додаткової термічної обробки не планується, хоча ... 

2. Натерти овочі соломкою ось так:

Нарізка овочів для стравиПосолити овочі, злегка віджати, щоб пустили сік і відставити убік.

3. Підготувати спеції, розтерти цукор з червоним перцем в ступці. Підсмажити злегка на сухій сковороді зерна коріандру і також потовкти їх злегка в ступці (не до порошку).

Овочі по-корейськи з технікою Pyramida4. Нагріти в сковороді олію і відправити туди порізану цибулину, ідеальна нарізка в даному випадку не важлива, оскільки цибуля використовується тільки для ароматизації олії і потім фільтрується.

5. Нарубати дуже дрібно часник.

Віджати з овочів сік, присипати кожен овоч окремо подрібненим часником, спеціями і залити киплячим маслом, все добре перемішати. Досолити, досахаріть і допоперчіть при необхідності. Додати за смаком (не надто багато) оцет (винний, бальзамик і т.п.).

6. Коли ваші заправлені овочі охололи, можна додати рубаної зелені, це додасть кольору і літнього аромату!

7. Далі овочі загортаємо в капустяне листя за принципом голубців, залишившимся від овочів соком заливаємо овочевий квартет, набираємося терпіння :) і відправляємо до холодильника настоюватися на 5-7 годин.

Овочі по-корейськи з технікою Pyramida8. Овочі по-корейськи можна подавати в різних варіаціях. Як голубці, або як роли, або укласти в скляний глечик:

Овочі по-корейськи з технікою PyramidaАле не те важливо, головне – це ідеальна закуска і доповнення / гарнір до м'ясних страв, особливо з мангала!

Смачного!

 

Автор: фіналіст проекту "МайстерШеф-3" Данила Панов

Источник: danila-chef.livejournal.com

#
Інгредієнти

 Середній качан капусти – 1 шт

 Морква, редис, буряк, огірок – всього 700 гр овочей

 Цибулина – 1 шт

 Цукор – 50-70 гр

 Сіль – за смаком (около 1 ст. л. на всі овочі)

 Коріандр – 1 ст.л

 Перець чорний мелений – за смаком

 Перець червоний гострий мелений – за смаком

 Свіжий часник – 4-5 зубчиків

 Рослинна олія – 100-150 мл