# Овочі гриль з баварськими сосисками

Час приготування: 40 хвилин | Кількість порцій: 4

Ніяка літня вечірка не обходиться без шашлику і овочів гриль. А якщо влаштувати вечірку вдома і замінити мангал духовкою Pyramida? Кулінарний блогер Ольга Драч показала на своєму прикладі, що вдома можна приготувати найсмачніші овочі гриль з баварськими ковбасками, і зробити це можна в компактній духовці, шириною всього 45 см!

1. Ріжемо овочі скибочками і кружечками, рівномірно розкладаємо на фользі на деку. Присипаємо зверху спеціями на свій смак. Поливаємо оливковою олією і накриваємо фольгою зверху. На духовці Pyramida ставимо традиційний режим, температуру 180 С і відправляємо овочі на 30 хвилин.

2. Тим часом готуємо соус. Розігріваємо вершки на глибокій сковороді. Ріжемо всі сири кубиками і додаємо в розігріті вершки, помішуючи до стану тягучого соусу.

3. Переставляємо деко з овочами на нижній рівень, а на верхній засовуємо решітку, уклавши на неї баварські сосиски. З овочів знімаємо верхню фольгу - на них буде стікати жир з сосисок. Ставимо режим гриль на 10 хвилин на 220 С.

4. Готові овочі і сосиски порційно розкладаємо по тарілках і поливаємо зверху соусом.

Смачного!


Автор: кулінарний блогер Ольга Драч (Photokitchen.com)

Ольга Драч

Готує:

Ольга Драч
#
Інгредієнти

Овочі:

 Картопля - 5 шт

 Буряк - 3 шт

 Морква - 1 шт

 Томати - 3 шт

 Перець (червоний і жовтий) - 2 шт.

 Кабачок - 1 шт.

 Брокколі - 0,5 кг

 Баварські сосиски - 6 шт


Соус:

 Вершки 15% - 150 г

 Сир Дор Блу - 150 г

 Сир з базиліком - 150 г

 Сир Радамер - 150 г