# Паровий омлет з броколі, томатами, сиром і маслинами

Час приготування: 25 хвилин | Кількість порцій: 4

Чудовий варіант вихідного сніданку – смачно, корисно і дуже ніжно!

1. Яйця збити з вершками, оливковою олією, італійськими травами, сіллю і перцем.

2. Брокколі розібрати на суцвіття, черрі нарізати навпіл, з маслин видалити кісточки.

3. Часник дрібно нарізати, а моцарелу нарізати або порвати на невеликі шматочки.

Омлет паровий в пароварці Pyramida

4. Викласти у формочки рівномірно всю начіку, присипати пармезаном і влити яєчну суміш.

5. У Пароварку влити окріп, встановити на піддон пароварки формочки. Накрити пароварку ковпаком і відправити в розігріту до 220-250 °С духовку на 15 хвилин.

Паровий омлет в духовці Pyramida

6. Акуратно зняти ковпак пароварки (випустивши пар) і подавати готовий омлет до столу прикрасивши за бажанням зеленню.

 Готуємо паровий омлет в пароварці Pyramida

Смачного!

Автор: кулінарний блогер Едуард Насиров

Джерело: my-happyfood.livejournal.com

Едуард Насиров

Готує:

Едуард Насиров
#
Інгредієнти

 Яйця – 5-6 шт 

 Невеликий качан брокколі – 1 шт

 Помідори черрі – 10-12 шт

 Маслини – 1/3 банки

 Зубчик часнику – 1 шт

 Італійські трави – 1 ч.л.

 Оливкова олія – 2 ст. л

 Сир Моцарелла – 1 шт

 Тертий пармезан – 2 ст.л.

 Вершки 10-15% – 100 мл

 Сіль і перець за смаком