Паровий омлет з броколі, томатами, сиром і маслинами Час приготування: 25 хвилин | Кількість порцій: 4 |
Чудовий варіант вихідного сніданку – смачно, корисно і дуже ніжно!
1. Яйця збити з вершками, оливковою олією, італійськими травами, сіллю і перцем.
2. Брокколі розібрати на суцвіття, черрі нарізати навпіл, з маслин видалити кісточки.
3. Часник дрібно нарізати, а моцарелу нарізати або порвати на невеликі шматочки.
4. Викласти у формочки рівномірно всю начіку, присипати пармезаном і влити яєчну суміш.
5. У Пароварку влити окріп, встановити на піддон пароварки формочки. Накрити пароварку ковпаком і відправити в розігріту до 220-250 °С духовку на 15 хвилин.
6. Акуратно зняти ковпак пароварки (випустивши пар) і подавати готовий омлет до столу прикрасивши за бажанням зеленню.
Смачного!
Автор: кулінарний блогер Едуард Насиров
Джерело: my-happyfood.livejournal.com
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Едуард Насиров
|
• Яйця – 5-6 шт
• Невеликий качан брокколі – 1 шт
• Помідори черрі – 10-12 шт
• Маслини – 1/3 банки
• Зубчик часнику – 1 шт
• Італійські трави – 1 ч.л.
• Оливкова олія – 2 ст. л
• Сир Моцарелла – 1 шт
• Тертий пармезан – 2 ст.л.
• Вершки 10-15% – 100 мл
• Сіль і перець за смаком