# Літній низькокалорійний десерт

Час приготування: 3 год. | Кількість порцій: 4-12

Хочете дізнатися рецепт неймовірно смачного десерту, який не зашкодить фігурі? Тоді готуйте разом з блогером Ганною Запорізької! Сьогодні Аня покаже що знадобитися для низькокалорійного десерту і в цьому їй допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B.


Готуємо основу:

1. Кавун і диню окремо подрібнити до однорідної маси.

2. У кожну масу додати попередньо замочений желатин.

3. У кожну масу додати попередньо замочений желатин. Нагріти і перемішувати до повного розчинення желатину, не доводячи до кипіння.

4. Розлити у форми і відправити в холодильник на 2-3 години.

 

Готуємо сирковий крем:

1. Збити сир, сметану, лимонну цедру до однорідної маси і поставити в холодильник на 30 хвилин.

 

Збираємо десерт:

1. Застиглі желейні кружельця покласти на блюдо і обмазати кремом.

2. Верх торта прикрасити сезонними фруктами і ягодами.
 

Смачного!

Техніка Pyramida на телебаченні

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• сік дині з м'якоттю – 0,5 л

• сік кавуна з м'якоттю – 0,5 л

• желатин – 5 ст.л

• сир – 300 г

• сметана – 80 г

• ваніль – 1 г

• лимонна цедра – 2 ч.л.

• сезонні ягоди (чорниця, вишня, кавун, малина) – 120 г