Літній низькокалорійний десерт Час приготування: 3 год. | Кількість порцій: 4-12 |
Хочете дізнатися рецепт неймовірно смачного десерту, який не зашкодить фігурі? Тоді готуйте разом з блогером Ганною Запорізької! Сьогодні Аня покаже що знадобитися для низькокалорійного десерту і в цьому їй допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B.
Готуємо основу:
1. Кавун і диню окремо подрібнити до однорідної маси.
2. У кожну масу додати попередньо замочений желатин.
3. У кожну масу додати попередньо замочений желатин. Нагріти і перемішувати до повного розчинення желатину, не доводячи до кипіння.
4. Розлити у форми і відправити в холодильник на 2-3 години.
Готуємо сирковий крем:
1. Збити сир, сметану, лимонну цедру до однорідної маси і поставити в холодильник на 30 хвилин.
Збираємо десерт:
1. Застиглі желейні кружельця покласти на блюдо і обмазати кремом.
2. Верх торта прикрасити сезонними фруктами і ягодами.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Все буде добре
|
• сік дині з м'якоттю – 0,5 л
• сік кавуна з м'якоттю – 0,5 л
• желатин – 5 ст.л
• сир – 300 г
• сметана – 80 г
• ваніль – 1 г
• лимонна цедра – 2 ч.л.
• сезонні ягоди (чорниця, вишня, кавун, малина) – 120 г