Ніжний крем-суп з цвітної-капусти з бланшованим шпинатом Час приготування: 30-40 хв. | Кількість порцій: 3-4 |
Кафе на деревах "Шпаківня" відкрили таємницю створення своїх страв! Ось, як відбувається народження найніжнішого крем-супу з цвітної капусти з бланшованим шпинатом і улюбленим всіма сендвічем Сен-Жермен. Найсвіжіші продукти, професійні кухарі і незамінні помічники - варильна поверхня Pyramida PFG 705 STX и духова шафа Pyramida F 84 BLACK SSF (70) – основні складові незабутніх страв, ну і звичайно ж, трохи чарів ;)
Дивіться приготування в майстер-класі.
Джерело: skvorechnikcafe
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Скворечнік
|
• цибуля порей - 2 стебла
• цвітна капуста – 2 суцвіття
• цибуля – 1 шт
• зелений горошок – 400 г
• молодий часник – 2 зубчики
• картопля – 4 шт
• шпинат