Салат «М'ясний кошик» Час приготування: 30-40 хв. | Кількість порцій: 2 |
Салат «М'ясний кошик» - це страва, яка давно вам відома! Але завдяки оригінальній подачі вона стане зовсім новою для вас і ваших гостей. Як приготувати салат «М'ясний кошик» і, звичайно ж, як правильно його подавати, розповість Олег Ковальчук. Поготувати ідеальний їстівний кошик для салату Олегу допоможе духова шафа Pyramida F 81 ETIX.
Приготування кошику:
1. Беремо круглі формочки, перевертаємо догори дном і накриваємо фольгою.
2. Змащуємо форми оливковою олією.
3. Слайсами бекону формуємо кошики на формах.
4. Ставимо форми на деко і відправляємо в духовку розігріту до 220 ° C на 15 хвилин.
Готуємо салат:
1. Помідори ріжемо навпіл. Додаємо моцарелу, листя салату.
2. Заправляємо бальзамічним оцтом і оливковою олією. Перемішуємо.
3. Після охолодження кошиків наповнюємо їх салатом і подаємо на стіл.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Все буде добре
|
• бекон – 100 г
• моцарела "бебі" – 100 г
• помідори чері – 10 шт.
• листя салату, базилік, петрушка – 100 г
• бальзамічний уксус – 2 ст.л.
• оливкова олія – 1 ст.л.