# Морозиво з зеленим чаєм і цибулею

Час приготування: 2 год. 30 хв. | Кількість порцій: 4-8

Захотілося екзотичного морозива? Марина Шевченко не тільки відкрила рецепти приготування незвичайного морозива з цибулею і зеленим чаєм, а й поділилася кулінарним секретом, як приготувати морозиво без морозилки, прискоривши процес вдвічі. А допоможуть їй у цьому варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B і духова шафа Pyramida F 81 ETIX.

Готуємо морозиво із зеленого чаю:

1. Жовтки збити з зеленим чаєм і лимонним соком на паровій бані до утворення піни.

2. Отриману масу охолодити.

3. Окремо збити вершки з цукром і білки з цукром.

4. Змішати всі інгредієнти, викласти в форму і додати м'яту.

5. Поставити в морозильну камеру на 2 години.

 

Приступаємо до приготування морозива з цибулі:

1. Жовтки розтерти з цукровою пудрою, поступово вливаючи молоко.

2. Заварити яєчну масу на паровій бані, збиваючи до загущення. Поставити охолонути.

3. Лук попередньо запекти з цукровою пудрою і ванільним цукром при 150° C.

4. Подрібнити в пюре і протушкувати в апельсиновому соку з цукром і апельсиновою цедрою 5-7 хвилин.

5. Збити разом з яєчною масою.

6. Вершки з цукровою пудрою збити в густу піну і з'єднати з цибульно-яєчною масою.

7. Викласти масу в форму і відправити в морозильну шафу на 2 години.
 

Смачного!

кухонна техніка Pyramida

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

Для морозива із зеленого чаю:

• зелений чай – 1 ст.л. завареного, охолодженого

• яйця – 2 шт. (1 жовток и 2 білка)

• лимонний сік – 1 ч.л.

• цукрова пудра – 100 г

• вершки 30-33% – 1 стакан

• м'ята – 1 ч.л. меленої


Для морозива з цибулі:

• цибуля – 1 шт., середня

• жовтки – 4 шт.

• молоко – 250 мл

• вершки 30% – 150 мл

• цукрова пудра – 60 г

• ванільний цукор – 1 ч.л.

• сік из 1 апельсина

• апельсинова цедра – 1 ч.л.