Як зварити манну кашу без грудочок Час приготування: 20-30 хв. | Кількість порцій: 4-6 |
Не знаєте, як приготувати манну кашу без грудочок? Корисні секрети розкриває Марина Шевченко! Скористайтеся простими порадами від відомого кулінара і готуйте завжди ідеальну смачну кашу. Готувати манну кашу без грудочок Марина буде на варильній поверхні Pyramida CFEA 641 B.
Приготування:
1. Спочатку просіяти крупу, потім її обсмажити.
2. Щоб в каші не утворилося грудочок, не всипайте манну крупу в киплячу воду або молоко. Залийте її холодною водою.
3. Варіть кашу на середньому вогні 2-3 хв, постійно помішуючи.
Як поліпшити смак манної каші:
1. Щоб поліпшити смак і аромат манки, потрібно змішати воду і молоко в пропорції 3: 1.
2. Для того щоб каша придбала більш ніжний смак, після приготування потрібно збити її віночком разом зі шматочком вершкового масла.
3. Ще один спосіб поліпшити смак манки - приготувати кашу на топленому молоці. Так смак буде ніжнішим і з приємною вершкової ноткою.
4. Солити манку потрібно на етапі закипання рідини: це покращує смакові якості каші.
5. По закінченню приготування каші додати мед.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Все буде добре
|
• манка в пачці – 1 шт.
• вода – 250 мл
• топлене молоко – 500 мл
• вершкове масло – 45 г
• сіль
• мед – 3 ст.л.
• ванільний цукор – 1 пак.
Для прикрашання:
• джем
• ягоди
• горіхи