# Як зварити манну кашу без грудочок

Час приготування: 20-30 хв. | Кількість порцій: 4-6

Не знаєте, як приготувати манну кашу без грудочок? Корисні секрети розкриває Марина Шевченко! Скористайтеся простими порадами від відомого кулінара і готуйте завжди ідеальну смачну кашу. Готувати манну кашу без грудочок Марина буде на варильній поверхні Pyramida CFEA 641 B.

 

Приготування:

1. Спочатку просіяти крупу, потім її обсмажити.

2. Щоб в каші не утворилося грудочок, не всипайте манну крупу в киплячу воду або молоко. Залийте її холодною водою.

3. Варіть кашу на середньому вогні 2-3 хв, постійно помішуючи.

 

Як поліпшити смак манної каші​:

1. Щоб поліпшити смак і аромат манки, потрібно змішати воду і молоко в пропорції 3: 1.

2. Для того щоб каша придбала більш ніжний смак, після приготування потрібно збити її віночком разом зі шматочком вершкового масла.

3. Ще один спосіб поліпшити смак манки - приготувати кашу на топленому молоці. Так смак буде ніжнішим і з приємною вершкової ноткою.

4. Солити манку потрібно на етапі закипання рідини: це покращує смакові якості каші.

5. По закінченню приготування каші додати мед.

 

Смачного!

кухонна техніка №1 в Україні Pyramida

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• манка в пачці – 1 шт.

• вода – 250 мл

• топлене молоко – 500 мл

• вершкове масло – 45 г

• сіль

• мед – 3 ст.л.

• ванільний цукор – 1 пак.

 

Для прикрашання:

• джем

• ягоди

горіхи