• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Львівський сирник у новій авторській інтерпретації
#

Львівський сирник у новій авторській інтерпретації

Час приготування: 30 хвилин | Кількість порцій: 3

  • #
  • #
Львівський сирник у новій авторській інтерпретації  - Рецепт від Pyramida
  • #
  • #
Поділитися з друзями

Готовий сирник – дуже соковитий та ароматний, він переносить у часі мінімум на сторіччя назад десь в район міста левів.

1. Сир протираємо через сито або за допомогою блендера доводимо до однорідного стану. Додаємо жовтки, родзинки, журавлину, терту цедру, ванільний цукор, сіль та все добре вимішуємо.

2. Білки збиваємо міксером до пишної піни, поступово додаємо цукрову пудру та отримуємо чудову меренгу, яка так нагадує білковий крем у трубочках з дитинства :) Обережно лопаткою вводимо меренгу у сиркову масу.

3. Викладаємо масу у змащену олією форму, так щоб був запас до краю форми 1,5-2 пальця, оскільки маса буде добре підніматись. Випікаємо сирник у духовці Pyramida F 83 ER ivory Rustico при температурі 170 градусів приблизно 50-60 хвилин (через 25-30 хвилин контролюємо: якщо верх вже добре запікся – накриваємо обов’язково фольгою). Готовий сирник стає досить щільним, його можна перевірити шпажкою, вона має залишиться майже сухою.

4. Далі сирник охолоджуємо до кімнатної температури та покриваємо шоколадною глазур’ю, зробленою із чоколяди, води та солі, розтоплених на водяній бані. Все притрушуємо підсмаженими горішками та відправляємо до холодильника охолоджуватись на 4-6 годин.

Смачненького всім та гарного настрою ;)


Автор: фіналист проекту "МайстерШеф-3" Данила Панов
Джерело: danila-chef.livejournal.com

#
Інгредієнти

• Домашній не мокрий та не сухий сир – 500 г

• Жовтки – 2 шт

• Білки – 2 шт

• Соковиті родзинки – 100 г

• В’ялена журавлина –- 50 г

• Цедра лимона – 1 шт

• Ванільний цукор –1 пачка

• Цукрова пудра – 150 г

• Сіль – 1 щіпка

• Олія для змащення форми 


Для глазурі:

• Чорна чоколяда – 1 плитка

• Вода – 50 мл

• Сіль – 1 щіпка

• Горіхи – на додачу

Готуємо з Pyramida
Pyramida F 83 ER ivory Rustico

Духова шафа

Pyramida F 83 ER ivory Rustico

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Салат з овочів гриль
    Приготовить
    Салат з овочів гриль
  • Фондю без фондюшниці – ідея до 8 березня
    Приготовить
    Фондю без фондюшниці – ідея до 8 березня

    Готовит: Марина Ярославцева

  • Не люлякі, не кебаб!
    Приготовить
    Не люлякі, не кебаб!

    Готовит: Марина Ярославцева

  • Смішна ковбаса
    Приготовить
    Смішна ковбаса

    Готовит: Марина Ярославцева

  • Шоколадно-абрикосовий торт
    Приготовить
    Шоколадно-абрикосовий торт
  • Великодній куліч
    Приготовить
    Великодній куліч
  • Літній суп
    Приготовить
    Літній суп

    Готовит: Евеліна Попова

  • Пиріг з лимоном, маком і смородиною
    Приготовить
    Пиріг з лимоном, маком і смородиною

    Готовит: Едуард Насиров

  • Полуничний тарт
    Приготовить
    Полуничний тарт

    Готовит: Евеліна Попова

  • Блонді
    Приготовить
    Блонді
  • Буженінка
    Приготовить
    Буженінка "По-фермерскі"
  • Сырники, запеченные с шоколадом
    Приготовить
    Сырники, запеченные с шоколадом

    Готовит: Сергій Калінін

  • Підкопчена курка з підсмаженим гарбузом і грибами
    Приготовить
    Підкопчена курка з підсмаженим гарбузом і грибами

    Готовит: Сергій Калінін

  • Пряникові чоловічки
    Приготовить
    Пряникові чоловічки

    Готовит: Евеліна Попова

  • Гранола з яблуками та корицею
    Приготовить
    Гранола з яблуками та корицею

    Готовит: Евеліна Попова

  • Рататуй від Евеліни Попової
    Приготовить
    Рататуй від Евеліни Попової

    Готовит: Евеліна Попова

  • Млинці по-бретонські фірмові
    Приготовить
    Млинці по-бретонські фірмові
Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.