Човники з перцю з морепродуктами
Час приготування: 30-40 хв. | Кількість порцій: 6
З усіх своїх численних подорожей Катерина Велика привезла рецепт салату, який гарантовано стане родзинкою вашого святкового столу! Човники з морепродуктами порадують красою подачі. Про легкість приготування подбає варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B. Давайте готувати разом!
Готуємо салат:
1. Змішуємо кмин, куркуму, мелений перець, сік лимона, кріп і борошно. Додаємо креветки і залишаємо маринуватися на 10 хвилин.
2. Беремо огірки, помідори, авокадо, зелену цибулю. Нарізаємо.
3. Розігріваємо сковороду. Кладемо вершкове масло, додаємо часник. Трохи його обсмажуємо і дістаємо.
4. Відправляємо на сковороду креветки. Поки вони смажаться, готуємо заправку.
5. Йогурт солимо і перчимо, додаємо кріп, смажений часник. Перемішуємо.
6. В креветки додаємо вершки, вони додадуть креветкам ніжності.
7. Знімаємо креветки з плити і додаємо їх в нарізані овочі. Заправляємо соусом і перемішуємо.
8. Перець болгарський розрізаємо навпіл, дістаємо серединку.
9. Човники з перцю наповнюємо салатом і подаємо.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
• часник – 1 зубчик
• борошно – 1 ст.л.
• кмин – 1 ч.л.
• куркума – 1 ч.л
• перець мелений – 1 ч.л.
• вершки – 100 мл
• йогурт – 100 мл
• креветки – 100 г
• помідоры черрі – 3 шт.
• лимон – 2 ст.л.
• авокадо – 1 шт.
• перець болгарський – 3 шт. (різних кольорів)
• огірки – 2 шт.
• цибуля зелена – 3 гілочки
• кроп – 2 гілочки
• вершкове масло – 10 г