Літній суп Час приготування: 40 хвилин | Кількість порцій: 8 |
Відомий кулінарний блогер Евеліна Попова пропонує приготувати легкий і дуже смачний літній суп.
1. Насамперед нарізаємо цибулю, кабачок і перець – кубиками, а моркву – кільцями. На велику конфорку ставимо сковорідку, наливаємо трохи оливковї олії і відправляємо туди нарізані овочі.
2. Тим часом бланшируємо помідори (занурюємо в окріп на 1 хвилину, потім в холодну воду) видаляємо шкірку і перетираємо в блендері. Коли цибуля стане прозорою, а овочі злегка збліднуть додаємо на сковорідку подрібнені в блендері помідори.
3. Стежимо за овочами, коли рідина випарується, а помідори стануть насиченого оранжевого кольору, все готово, можна знімати з вогню.
Тим часом на іншу конфорку ставимо каструлю з водою, відправляємо туди картоплю і чекаємо поки закипить.
4. Поки вариться картопля, наріжемо капусту на квадратики і чистимо горох. Коли картопля буде готова, відправляємо туди томатно-овочеву суміш, капусту і горох. Сіль, перець додаємо за смаком.
5. Варимо ще 15 хвилин, вимикаємо коли капуста буде готова, даємо охолонути. Суп виходить густий, але по-літньому легкий, з ніжним і приємним смаком.
6. Беремо глибоку тарілку, насипаємо суп.
7. Додаємо ложечку холодної сметани і прикрашаємо дрібно нарубаною зеленню.
Терміново кличемо всіх до столу. Смачного!
Автор: кулінарний блогер Евеліна Попова
Источник: whatyouatelastnight.blogspot.com
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Евеліна Попова
|
• Картопля молода – 4-5 шт
• Помідор – 2-3 шт
• Капуста – 1/2 головки
• Невеликий кабачок – 1 шт
• Цибуля – 1/2 шт
• Морква – 2 шт
• Перець – 1/2 шт
• Горох в стручках – 150 г
• Оливкова олія, сіль, перець – за смаком