# Літній суп

Час приготування: 40 хвилин | Кількість порцій: 8

Овочевий супВідомий кулінарний блогер Евеліна Попова пропонує приготувати легкий і дуже смачний літній суп. 

1. Насамперед нарізаємо цибулю, кабачок і перець – кубиками, а моркву – кільцями. На велику конфорку ставимо сковорідку, наливаємо трохи оливковї олії і відправляємо туди нарізані овочі.

Нарізаємо цибулю, кабачок, перець і моркву - і обсмажуємо в сковорідці2. Тим часом бланшируємо помідори (занурюємо в окріп на 1 хвилину, потім в холодну воду) видаляємо шкірку і перетираємо в блендері. Коли цибуля стане прозорою, а овочі злегка збліднуть додаємо на сковорідку подрібнені в блендері помідори.

 Додаємо помідори на сковорідку3. Стежимо за овочами, коли рідина випарується, а помідори стануть насиченого оранжевого кольору, все готово, можна знімати з вогню. 

Тим часом на іншу конфорку ставимо каструлю з водою, відправляємо туди картоплю і чекаємо поки закипить.

Ставимо каструлю з водою, відправляємо туди картоплю і чекаємо поки закипить4. Поки вариться картопля, наріжемо капусту на квадратики і чистимо горох. Коли картопля буде готова, відправляємо туди томатно-овочеву суміш, капусту і горох. Сіль, перець додаємо за смаком.

коли картопля буде готовий, відправляємо туди томатно-овочеву суміш, капусту і горох5. Варимо ще 15 хвилин, вимикаємо коли капуста буде готова, даємо охолонути. Суп виходить густий, але по-літньому легкий, з ніжним і приємним смаком.

Суп виходить густий, але по-літньому легкий, з ніжним і приємним смаком6. Беремо глибоку тарілку, насипаємо суп.

Беремо глибоку тарілку, насипаємо суп7. Додаємо ложечку холодної сметани і прикрашаємо дрібно нарубаною зеленню.

Додаємо ложечку холодної сметани і прикрашаємо дрібно нарубаної зеленнюТерміново кличемо всіх до столу. Смачного!

 

Автор: кулінарний блогер Евеліна Попова

Источник: whatyouatelastnight.blogspot.com

Евеліна Попова

Готує:

Евеліна Попова
#
Інгредієнти

 Картопля молода – 4-5 шт

 Помідор – 2-3 шт

 Капуста – 1/2 головки

 Невеликий кабачок – 1 шт

 Цибуля – 1/2 шт

 Морква – 2 шт

 Перець – 1/2 шт

 Горох в стручках – 150 г

 Оливкова олія, сіль, перець – за смаком