Легка паста Час приготування: 20 хв. | Кількість порцій: 4 |
У кулінарного блогера Олени Єрмоленко є золоте правило: витрачати на вечерю не більше 30 хвилин. Зовсім недавно Олена поділилася з нами авторським рецептом легкої пасти. Як приготувати смачну вечерю? Що приготувати на романтичну вечерю? Як нагодувати голодного чоловіка? Все це просто зробити за 20 хвилин за 4 легких кроки. Зацікавилися? Давайте читати рецепт ;)
1. Відварити пасту за рецептом, вказаною на упаковці.
2. Підсмажте часник на рослинній олії протягом 5 хв на повільному вогні, додайте креветки і залиште на сковороді ще на 7 хв.
3. Креветки витягніть, додайте на сковорідку борошно, обсмажте 2 хв і влийте молоко. Помішуючи доведіть до кипіння.
4. Додайте пасту, креветки і брокколі (розібрати на суцвіття) все добре перемішати з соусом, посолити і вимкнути.
Подавайте страву через пару хвилин. Дайте йому настоятися, набратися смаком. І все!
Смачного!
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Олена Єрмоленко
|
• упаковка пасти будь-якої форми 0,5кг;
• 1 невелика головка брокколі;
• 200 г відварених креветок;
• 1ст. л. борошна;
• 1 ст. нежирного молока;
• 3 зуб. часнику.