# Легка паста

Час приготування: 20 хв. | Кількість порцій: 4

У кулінарного блогера Олени Єрмоленко є золоте правило: витрачати на вечерю не більше 30 хвилин. Зовсім недавно Олена поділилася з нами авторським рецептом легкої пасти. Як приготувати смачну вечерю? Що приготувати на романтичну вечерю? Як нагодувати голодного чоловіка? Все це просто зробити за 20 хвилин за 4 легких кроки. Зацікавилися? Давайте читати рецепт ;)

1. Відварити пасту за рецептом, вказаною на упаковці.

Як приготувати смачну і легку пасту - поради Pyramida2. Підсмажте часник на рослинній олії протягом 5 хв на повільному вогні, додайте креветки і залиште на сковороді ще на 7 хв.

Низькокалорійна паста - готуємо на техніці Pyramida3. Креветки витягніть, додайте на сковорідку борошно, обсмажте 2 хв і влийте молоко. Помішуючи доведіть до кипіння.

Техніка Pyramida - відгуки користувачів і блогерів4. Додайте пасту, креветки і брокколі (розібрати на суцвіття) все добре перемішати з соусом, посолити і вимкнути.

Готуємо на техніці Pyramida. Відгуки користувачів і блогерів.

Подавайте страву через пару хвилин. Дайте йому настоятися, набратися смаком. І все!

Смачного!

Олена Єрмоленко

Готує:

Олена Єрмоленко
#
Інгредієнти

• упаковка пасти будь-якої форми 0,5кг;

1 невелика головка брокколі;

200 г відварених креветок;

• 1ст. л. борошна;

1 ст. нежирного молока;

3 зуб. часнику.