# Курячі стегенця в кисло-солодкому соусі

Час приготування: 40 хвилин | Кількість порцій: 4

В черговий раз побували в гостях у Віки. Цього разу готували на техніці Pyramida м'ясо і рис з овочами. Вийшло швидко і смачно! Всім рекомендуємо спробувати :) 

 

1. Замаринуйте курячі стегенця в кисло-солодкому соусі. 

2. Для приготування соусу знадобляться по 2 столових ложки меду, апельсинового соку, лимонного соку, соєвого соусу, а також трохи оливкової олії, перцю чилі і куркуми для кольору. Посоліть, поперчіть за смаком і залиште маринуватися на 1 годину. 

3. Поки м'ясо маринується, приступайте до приготування гарніру. Відваріть рис і отпарьте овочі, після чого змішайте все.  

"Для приготування рису, увімкніть таймер варильної поверхні Pyramida на 10 хвилин"

4. Замариноване м'ясо відправляйте в духовку Pyramida. виставте режим «Традиційна духовка», таймер 40 хвилин температуру 200 градусів. Потім протягом 10 хвилин запікайте до рум'яної скоринки на режимі «Гриль».

"Дуже зручно, що таймер реагує, це означає, що духовка вимикається сама"

5. Прикрасьте страви помідорами чері і зеленню. Все готово! 



Побажання користувачам техніки Pyramida: 

"Смачного! Готуйте смачно і зручно з технікою Pyramida!"

#
Інгредієнти

 Курячі стегенця – 600 г

 Рис – 200 г

 Заморожені овочі – 500 г

 Мед – 1 ст. л.

 Апельсиновий сік– 2 ст. л

 Лимонний сік – 2 ст. л

 Петрушка – 50 г

 Соєвий соус – 2 ст. л

 Оливкова олія – ​​за смаком

 Куркума – ​​за смаком

 Перець чилі – 2 шт

 Сіль – ​​за смаком

 Перець – ​​за смаком