Консервований гарбуз, як ананас Час приготування: 20-40 хв. | Кількість порцій: 10-16 |
Консервовані ананаси дуже дорогі? У нашому відео Женя Клопотенко розповість, що зробити з гарбузом, щоб на смак він була схожа на ананас. Законсервуйте овоч за його рецептом, і гарбуз стане на смак як ананас. А допоможе в цьому перетворенні варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B.
Приготування:
1. Для сиропу: в каструлю налити воду, додати цукор, цедру апельсина. Довести до кипіння.
2. Гарбуз очистити, нарізати шматочками 1,5-2 см.
3. Додати до маринаду ананасовий сік.
4. Після закипання сиропу додати всю гарбуз і варити приблизно 15 хв.
5. До готового гарбуза додати оцет, дати закипіти і вимкнути.
6. Розкласти гарбуз в стерилізовані банки і закатати. Дати охолонути.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Все буде добре
|
• гарбуз – 1,5 кг
• вода – 1,5 л
• ананасовий нектар – 0,5 л
• цукор – 6 ст.л.
• оцет (9 %) – 6 ст.л.
• цедра апельсина – 1 ст.л.