# Консервований гарбуз, як ананас

Час приготування: 20-40 хв. | Кількість порцій: 10-16

Консервовані ананаси дуже дорогі? У нашому відео Женя Клопотенко розповість, що зробити з гарбузом, щоб на смак він була схожа на ананас. Законсервуйте овоч за його рецептом, і гарбуз стане на смак як ананас. А допоможе в цьому перетворенні варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B.

 

Приготування:

1. Для сиропу: в каструлю налити воду, додати цукор, цедру апельсина. Довести до кипіння.

2. Гарбуз очистити, нарізати шматочками 1,5-2 см.

3. Додати до маринаду ананасовий сік.

4. Після закипання сиропу додати всю гарбуз і варити приблизно 15 хв.

5. До готового гарбуза додати оцет, дати закипіти і вимкнути.

6. Розкласти гарбуз в стерилізовані банки і закатати. Дати охолонути.

 

Смачного!

Відгуки про техніку Pyramida

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• гарбуз – 1,5 кг

• вода – 1,5 л

• ананасовий нектар – 0,5 л

• цукор – 6 ст.л.

• оцет (9 %) – 6 ст.л.

• цедра апельсина – 1 ст.л.