Американський суп Клем-чаудер
Час приготування: 30-40 хв. | Кількість порцій: 4-8
Американський суп «клем-чаудер» це дуже смачна страва. І сьогодні в нашій студії на варильній поверхні Pyramida CFEA 641 B його буде приготовлено. Для цього ми поспілкуємося з неймовірною парою: українкою Іриною і американцем Полом, які стали чудовою парою, навіть розмовляючи різними мовами. І тепер можуть служити прикладом для багатьох чоловіків і жінок! Родина поділиться з нами секретом приготування американського супу «клем-чаудер».
Приготування:
1. У каструлі обсмажити бекон.
2. Додати подрібнений цибулю, моркву, селеру. Тушкувати поки овочі не стануть м'якими.
3. Додати борошно і перемішати.
4. Додати бульйон, порізану картоплю, лавровий лист і перець горошком. Тушкувати 5-10 хвилин.
5. Додати морепродукти, підсолити. Додати чебрець, перець. Варити до готовності.
6. Дати настоятися 10 хвилин під кришкою і подавати з підсмаженим хлібом.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
• бекон – 200 г
• морський коктейль – 300 г
• цибуля – 1 шт.
• морква – 1 шт.
• селера – 2 шт.
• картопля – 2 шт.
• борошно – 3 ст.л.
• бульйон – 1 л
• чабрець
• лавровый лист
• сіль
• перець
• вершки – 150 г
• петрушка