Картопля з соусом песто, моцарелою, оливками і овочами
|
Цю страву я готую практично кожен день так як це неймовірно смачно, а головне не складно в приготуванні. Соус готується 5 хвилин, овочі теж не вимагають багато часу, а результатом можна здивувати навіть вибагливих гостей! Настійно вам рекомендую:
1. Картоплю очистити і нарізати невеликими шматочками.
2. Цукіні нарізати кружечками 0,5 см завтовшки.
3. Брокколі розібрати на суцвіття.
4. Викласти до картоплі на піддон пароварки, зверху встановити малі чаші в які викласти цукіні і брокколі.
5. Накрити пароварку ковпаком (попередньо налив в деко окропу) і відправити в розігріту до 220-250 С духовку на 15-20 хвилин.
6. Тим часом приготувати соус песто, для чого скласти всі інгредієнти в миску і подрібнити блендером. Посолити і поперчити за смаком.
7. З маслин і оливок видалити кісточки, черрі розрізати навпіл. Моцареллу нарізати невеликими шматочками.
8. Готові овочі вийняти з духовки.
9. У мисці змішати картоплю з соусом песто, додати брокколі і цукіні.
10. Заправити овочі оливковою олією і бальзаміком. Додати черрі, оливки і маслини, моцарелу і все перемішати.
11. Подавати картоплю з овочами до столу прикрасивши листям руколи!
Смачного!
Автор: кулінарний блогер Едуард Насиров
Джерело: my-happyfood.livejournal.com
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Едуард Насиров
|
Соус песто:
• 100 мл оливкової олії
• 100 мл рослинної олії
• 150 г кешью
• 100 г тертого пармезану
• сіль і перець за смаком
• бальзамик – 1 ст/л
• сік і цедра 1/2 лимона
• пучок руколи і базиліка
• картопля – 700 г
• брокколі – 1 невеликий качан
• цукіні – 2 шт невеликих
• черрі – 200 г
• 1 моцарелла
• по жмені маслин і оливок
• оливкова олія – 3 ст/л
• бальзамик – 2 ст/л
• листя руколи для подачі