# Картопля з соусом песто, моцарелою, оливками і овочами

Цю страву я готую практично кожен день так як це неймовірно смачно, а головне не складно в приготуванні. Соус готується 5 хвилин, овочі теж не вимагають багато часу, а результатом можна здивувати навіть вибагливих гостей! Настійно вам рекомендую:

1. Картоплю очистити і нарізати невеликими шматочками.

картопля з соусом песто з технікою Pyramida

2. Цукіні нарізати кружечками 0,5 см завтовшки.

3. Брокколі розібрати на суцвіття.

картопля з соусом песто з технікою Pyramida

4. Викласти до картоплі на піддон пароварки, зверху встановити малі чаші в які викласти цукіні і брокколі.

 картопля з соусом песто з технікою Pyramida

5. Накрити пароварку ковпаком (попередньо налив в деко окропу) і відправити в розігріту до 220-250 С духовку на 15-20 хвилин.

6. Тим часом приготувати соус песто, для чого скласти всі інгредієнти в миску і подрібнити блендером. Посолити і поперчити за смаком.

 картопля з соусом песто з технікою Pyramida

7. З маслин і оливок видалити кісточки, черрі розрізати навпіл. Моцареллу нарізати невеликими шматочками.

 картопля з соусом песто з технікою Pyramida

8. Готові овочі вийняти з духовки.

9. У мисці змішати картоплю з соусом песто, додати брокколі і цукіні.

 картопля з соусом песто з технікою Pyramida

10. Заправити овочі оливковою олією і бальзаміком. Додати черрі, оливки і маслини, моцарелу і все перемішати.

11. Подавати картоплю з овочами до столу прикрасивши листям руколи!

 картопля з соусом песто з технікою Pyramida

Смачного!

 

Автор: кулінарний блогер Едуард Насиров

Джерело: my-happyfood.livejournal.com

Едуард Насиров

Готує:

Едуард Насиров
#
Інгредієнти

Соус песто:

 100 мл оливкової олії

 100 мл рослинної олії

 150 г кешью

• 100 г тертого пармезану

• сіль і перець за смаком

бальзамик – 1 ст/л

• сік і цедра 1/2 лимона

• пучок руколи і базиліка

картопля – 700 г

брокколі – 1 невеликий качан

цукіні – 2 шт невеликих

черрі – 200 г

• 1 моцарелла

• по жмені маслин і оливок

оливкова олія – 3 ст/л

бальзамик – 2 ст/л

• листя руколи для подачі