Каррі з картоплі з горошком Час приготування: 30 хвилин | Кількість порцій: 4 |
Словом «каррі» у нас називають блюдо, в яке додається приправа карі — суміш прянощів з куркумою (обов'язковий компонент). Можна спростити приготування страви, додавши пару ложок готової пасти каррі замість сухих прянощів. Щоб овочеве каррі було більш рідким, додайте більше бульйону (овочевого відвару).
1. Розігрійте масло в сковороді на середньому вогні. Обсмажте імбир, чилі, кумін і гірчицю пару хвилин. Додайте помідори, перемішайте і готуйте ще кілька хвилин.
2. Додайте картоплю і куркуму, влийте овочевий відвар. Доведіть до кипіння, злегка зменшіть вогонь, накрийте і готуйте 15 хвилин до м'якості картоплі.
3. Вмішайте горошок і готуйте 3-5 хвилин. Посоліть, поперчіть і додайте кінзу.
4. Подавайте овочеве каррі гарячим. З рисом або індійськими коржами наан.
Смачного!
Побажання користувачам техніки Pyramida:
«Готуйте із задоволенням з технікою Pyramida!»
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
• Оливкова олія – 1 ст. л
• Імбир свіжий, дрібно нарізаний – 1 шматочок (разміром 2-3 см)
• Перці чилі зелені, очищені від насіння і дрібно нарізані – 2-3 шт
• Насіння кумина (зіри) –1 ч. л
• Насіння гірчиці –1 ч. л
• Сушені листя каррі – за смаком
• Помідори, очищені від шкірки і нарізані – 6 шт
• Картопля, очищена і нарізана шматочками – 700 г
• Куркума – 1 ч. л
• Овочевий бульйон (гарячий відвар) – 1,25 стакана
• Горошок заморожений – 0,5 стакана
• Кинза нарізана – за смаком
• Сіль, мелений чорний перець – за смаком