# Каррі з картоплі з горошком

Час приготування: 30 хвилин | Кількість порцій: 4

Словом «каррі» у нас називають блюдо, в яке додається приправа карі — суміш прянощів з куркумою (обов'язковий компонент). Можна спростити приготування страви, додавши пару ложок готової пасти каррі замість сухих прянощів. Щоб овочеве каррі було більш рідким, додайте більше бульйону (овочевого відвару).

 

1. Розігрійте масло в сковороді на середньому вогні. Обсмажте імбир, чилі, кумін і гірчицю пару хвилин. Додайте помідори, перемішайте і готуйте ще кілька хвилин. 

2. Додайте картоплю і куркуму, влийте овочевий відвар. Доведіть до кипіння, злегка зменшіть вогонь, накрийте і готуйте 15 хвилин до м'якості картоплі. 

3. Вмішайте горошок і готуйте 3-5 хвилин. Посоліть, поперчіть і додайте кінзу.

4. Подавайте овочеве каррі гарячим. З рисом або індійськими коржами наан.

Смачного!

 

Побажання користувачам техніки Pyramida: 

«Готуйте із задоволенням з технікою Pyramida!»

#
Інгредієнти

Оливкова олія  – 1 ст. л

 Імбир свіжий, дрібно нарізаний – 1 шматочок (разміром 2-3 см)

 Перці чилі зелені, очищені від насіння і дрібно нарізані – 2-3 шт

 Насіння кумина (зіри) –1 ч. л

 Насіння гірчиці  –1 ч. л

 Сушені листя каррі  – за смаком

 Помідори, очищені від шкірки і нарізані – 6 шт

 Картопля, очищена і нарізана шматочками – 700 г

 Куркума – 1 ч. л

 Овочевий бульйон (гарячий відвар) – 1,25 стакана

 Горошок заморожений – 0,5 стакана

 Кинза нарізана – за смаком

 Сіль, мелений чорний перець – за смаком