# Каннелоні з соусом «Бешамель»

Час приготування: 40 хвилин | Кількість порцій: 4-5

Віка – найяскравіша і життєрадісна учасниця нашого проекту. Користуючись технікою Pyramida більше трьох років, відкрила для себе кухні різних народів світу. Сьогодні вона презентує своє улюблене італійське блюдо каннелоні з соусом «Бешамель». Рецепт простий, а смак унікальний! Спробуйте приготувати і переконайтеся в цьому самі) 



Каннелоні будемо готувати з двома начинками: м'ясною і сирною 

1. Спочатку наріжте дрібно овочі: цибулю, часник, шпинат і помідори. 

2. Підсмажте овочі. В першу чергу шпинат, поки він не стане сухим, а окремо – цибулю разом з часником. 

3. Підготуйте начінки:     
    Сирна – шпинат, цибуля, часник і сир
    М'ясна – фарш, цибуля і помідори

4. Підсмажену цибулю розділіть на дві частини. Одну половину додайте до шпинату, а другу – залиште для м'ясної начинки. 

5. Підсмажте фарш. Смажиться він недовго, близько 10 хвилин. Коли він буде практично готовий, посоліть і поперчіть за смаком. 

6. У готовий фарш додайте підсмажені цибулю і помідори. 

7. Відваріть каннелоні до стану альденте (близько 3-х хвилин). 

8. Приготуйте соус «Бешамель». Для цього необхідно 50 грам вершкового масла розтопити до рідкого стану і додати 2 столові ложки борошна. Коли маса стане однорідною, додайте 1 літр теплого молока і варіть поки маса не придбає стан рідкої сметани. 

9. Наповніть трубочки каннелоні начинками, складіть в деко і залийте соусом «Бешамель».

10. Розігрійте духовку до 180 градусів, виставте таймер на 50 хвилин і включіть режим «Стандартний». 

11. Ставте каннелоні в духовку на 20 хвилин. 



Побажання користувачам техніки Pyramida: 

«Готуйте смачно і різноманітно з технікою Pyramida!»

#
Інгредієнти

 Каннелоні – 300 г

 Фарш свинячий або курячий – 500 г

 Помідори – 500 г

 Цибуля – 200 г

 Часник – 3 зубки

 Твердий сир – 150 гр

 Сир – 200 гр

 Шпинат – 100 гр

 Мускатний горіх – за смаком

 Рослинна олія 

 Сіль – за смаком

 Перець – за смаком

 

Соус "Бешамель"

 Вершкове масло – 50 г

 Борошно – 3 ст. л

 Молоко – 1 л

 Сіль – за смаком

 Перець – за смаком