Як приготувати шлунки Час приготування: 2 год. 30 хв. | Кількість порцій: 4-10 |
Те, що ви звикли викидати, в Італії - справжній делікатес. Приготувавши його хоч раз в житті, ви назавжди зміните своє уявлення про коров'ячі шлунки! А як з цього непопулярного субпродукту зробити неймовірно смачну страву, покаже Ектор Хіменес-Браво на кухонній техніці Pyramida CFEA 641 B.
Готуємо:
1. Шлунок замочити в молоці на 1 годину.
2. Натерти сіллю і варити 30 хвилин, додавши часточку лимона і чебрець.
3. Після цього змінити воду і проварити шлунок ще 30 хвилин.
4. Нарізати відвареної шлунок невеликими шматочками.
5. Обсмажити овочі на розігрітій сковороді з оливковою олією: цибулю, селеру і моркву.
6. Додати шлунок і смажити ще 3 хвилини.
7. Додати охолодженні оливкову олію і томати, перебиті у власному соку.
8. Тушкувати 20 хвилин. Додати сіль, перець, чебрець, базилік, часник.
9. Тушкувати ще 5 хвилин.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Все буде добре
|
• яловичий шлунок – 0,5 кг
• морква – 200 г
• цибуля – 1 шт
• молоко – 0,5 л
• чебрець свіжий – три гілочки
• лимон – часточка