# Як приготувати шлунки

Час приготування: 2 год. 30 хв. | Кількість порцій: 4-10

Те, що ви звикли викидати, в Італії - справжній делікатес. Приготувавши його хоч раз в житті, ви назавжди зміните своє уявлення про коров'ячі шлунки! А як з цього непопулярного субпродукту зробити неймовірно смачну страву, покаже Ектор Хіменес-Браво на кухонній техніці Pyramida CFEA 641 B.

 

Готуємо:

1. Шлунок замочити в молоці на 1 годину.

2. Натерти сіллю і варити 30 хвилин, додавши часточку лимона і чебрець.

3. Після цього змінити воду і проварити шлунок ще 30 хвилин.

4. Нарізати відвареної шлунок невеликими шматочками.

5. Обсмажити овочі на розігрітій сковороді з оливковою олією: цибулю, селеру і моркву.

6. Додати шлунок і смажити ще 3 хвилини.

7. Додати охолодженні оливкову олію і томати, перебиті у власному соку.

8. Тушкувати 20 хвилин. Додати сіль, перець, чебрець, базилік, часник.

9. Тушкувати ще 5 хвилин.

 

Смачного!

смачний яловичий шлунок в програмі все буде добре - поради від Pyramida

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• яловичий шлунок – 0,5 кг

• морква – 200 г

• цибуля – 1 шт

• молоко – 0,5 л

• чебрець свіжий – три гілочки

• лимон – часточка