Індичка з кукурудзою Час приготування: 25 хв. | Кількість порцій: 2 |
Запечене філе індички – універсальна страва, яку можна приготувати на кілька днів. Шматочки можна подати з гарніром або ж додати овочевий салат, або зробити сендвічі в дорогу. Філе запікається швидко, але, щоб отримати особливий смак, варто після готовності залишити на дві години в духовці. Як приготувати індичку правильно? Давайте розбиратися разом із закоханою парою Вірою і Георгієм, прихильниками здорового харчування. Допомагає їм найромантичніша духовка – Pyramida F 120 S BLACK
1. Філе індички промити, після висушіть паперовими рушниками.
2. Помістіть філе в форму для запікання, додайте оливкову олію, втирайте в філе спеції і додайте кілька гілочок розмарину зверху.
3. Одночасно з індичкою можна запекти і кукурудзу. Для цього підготуйте заздалегідь – намастіть вершковим маслом і натріть спеціями – обмотайте качани в фольгу, потім викладіть їх на деко.
4. Загорніть підготовлене філе в фольгу. Запікайте в духовці, попередньо нагрітій до 250 ° С протягом 20 хвилин на традиційному режимі. Духова шафа Pyramida F 120 S BLACK нагрівається до необхідної температури дуже швидко і економить час на підготовку.
5. Через 20 хвилин вимкніть духовку. М'ясо можна залишити всередині на години дві, щоб воно стало ніжніше, а можна дістати одразу, порізати на шматочки і подати до столу.
Влітку з індичкою шикарно поєднується свіжий салат з кавуна і фети. Готується дуже просто.
Наріжте кавун квадратами і складіть в форму, додайте фету і зелень. Наприклад, м'яту або базилік. Насолоджуйтеся смаком літа. Кавун, незважаючи на солодкість, має невисоку калорійність і разом з фетою в 100 г салату міститься близько 110 ккал.
Над проектом працювали:
Віра і Георгій - наші гості і шефи.
Фотограф: Стелла Мельниченко.
Дякуємо «Власній кухні» за відмінну і функціональну локацію.
Джерело: thedevochki.com/2018/08/29/pyramida-vkusa-luchshee-menyu-avgusta
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: The Devochki
|
• 500 г індички
• 1-2 гілочки розмарину
• оливкова олія
• сушіння італійські трави
• сіль, перець