# Індичка з кукурудзою

Час приготування: 25 хв. | Кількість порцій: 2

Запечене філе індички – універсальна страва, яку можна приготувати на кілька днів. Шматочки можна подати з гарніром або ж додати овочевий салат, або зробити сендвічі в дорогу. Філе запікається швидко, але, щоб отримати особливий смак, варто після готовності залишити на дві години в духовці. Як приготувати індичку правильно? Давайте розбиратися разом із закоханою парою Вірою і Георгієм, прихильниками здорового харчування. Допомагає їм найромантичніша духовка – Pyramida F 120 S BLACK

Як готувати в духовці Pyramida - рецепти нашого кулінарного порталу

1. Філе індички промити, після висушіть паперовими рушниками.

Готуємо на техніці Pyramida - запікаємо духовку і кукурудзу

2. Помістіть філе в форму для запікання, додайте оливкову олію, втирайте в філе спеції і додайте кілька гілочок розмарину зверху.

Як правильно приготувати індичку в духовці - поради Pyramida

3. Одночасно з індичкою можна запекти і кукурудзу. Для цього підготуйте заздалегідь – намастіть вершковим маслом і натріть спеціями – обмотайте качани в фольгу, потім викладіть їх на деко.

Запікаємо кукурудзу в духовці Pyramida

4. Загорніть підготовлене філе в фольгу. Запікайте в духовці, попередньо нагрітій до 250 ° С протягом 20 хвилин на традиційному режимі. Духова шафа Pyramida F 120 S BLACK нагрівається до необхідної температури дуже швидко і економить час на підготовку.

Відгуки про техніку Pyramida від користувачів - готуємо на духовці Pyramida

5. Через 20 хвилин вимкніть духовку. М'ясо можна залишити всередині на години дві, щоб воно стало ніжніше, а можна дістати одразу, порізати на шматочки і подати до столу.

Влітку з індичкою шикарно поєднується свіжий салат з кавуна і фети. Готується дуже просто.

Наріжте кавун квадратами і складіть в форму, додайте фету і зелень. Наприклад, м'яту або базилік. Насолоджуйтеся смаком літа. Кавун, незважаючи на солодкість, має невисоку калорійність і разом з фетою в 100 г салату міститься близько 110 ккал.

Як правильно приготувати індичку? Поради від Pyramida

Над проектом працювали:

Віра і Георгій - наші гості і шефи.
Фотограф: Стелла Мельниченко.
Дякуємо «Власній кухні» за відмінну і функціональну локацію.

Джерело: thedevochki.com/2018/08/29/pyramida-vkusa-luchshee-menyu-avgusta

The Devochki

Готує:

The Devochki
#
Інгредієнти

• 500 г індички

• 1-2 гілочки розмарину

• оливкова олія

сушіння італійські трави

сіль, перець