# Гарячий шоколад

Час приготування: 10-15 хв. | Кількість порцій: 2

Секрет ідеального гарячого шоколаду простий - головне уникнути трьох найпоширеніших проблем, з якими найчастіше стикаються господині. 

У сьогоднішньому майстер-класі Наталії Левензон допоможе приготувати дивовижний напій - варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B.

 

Серет № 1 :

1. Шоколад натерти на крупній тертці.

2. Прогріти молоко не доводячи до кипіння.

3. В молоко додати тертий шоколад.

4. Перемішуємо і повертаємо на плиту нагріватися. 

5. Помішуємо поки повністю не розчиниться шоколад.

 

Секрет № 2:

1. Жовтки збити вінчиком.

2. Тонкою цівкою вливаємо жовтки в трохи остиглий шоколад.

3. Добре перемішуємо.

Ідеальний гарячий шоколад готовий. Переливаємо в стакан і прикрашаємо за бажанням.

 

Смачного!

сенсорна варильна поверхня Pyramida

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• чорний шоколад – 100 г

• молоко – 300 мл

• жовтки – 2 шт.