Гарячий шоколад Час приготування: 10-15 хв. | Кількість порцій: 2 |
Секрет ідеального гарячого шоколаду простий - головне уникнути трьох найпоширеніших проблем, з якими найчастіше стикаються господині.
У сьогоднішньому майстер-класі Наталії Левензон допоможе приготувати дивовижний напій - варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B.
Серет № 1 :
1. Шоколад натерти на крупній тертці.
2. Прогріти молоко не доводячи до кипіння.
3. В молоко додати тертий шоколад.
4. Перемішуємо і повертаємо на плиту нагріватися.
5. Помішуємо поки повністю не розчиниться шоколад.
Секрет № 2:
1. Жовтки збити вінчиком.
2. Тонкою цівкою вливаємо жовтки в трохи остиглий шоколад.
3. Добре перемішуємо.
Ідеальний гарячий шоколад готовий. Переливаємо в стакан і прикрашаємо за бажанням.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Все буде добре
|
• чорний шоколад – 100 г
• молоко – 300 мл
• жовтки – 2 шт.