# Груша

Час приготування: 1 година 20 хвилин | Кількість порцій: 2

Якщо вам потрібно вигадати низькокалорійне частування для друзів або просто залишилося вино після свят – це ваш варіант.

Наскільки солодкою, гострою від спецій, запашною від цедри лимону та апельсину буде ваша грушка – вирішувати вам.

Груша

1. Грушу розрізати навпіл, очистити від серцевини.

 Груша в пароварці Pyramida

2. Викласти в форму, залити вином, додати цукор і спеції.

Груша в пароварці Pyramida

3. Готувати 1 годину в духовці Pyramida при температурі 180 градусів. Дати охолонути.

 Груша в пароварці Pyramida

4. Подавати з сиропом.

5. Груші можна замінити іншими сезонними фруктами (наприклад, абрикосами).

6. Подавати як самостійну страву або як топінг до сніданку або іншого десерта.

Смачного!!!

 Груша в пароварці Pyramida

Автор: кулінарний блогер Ольга Драч (Photokitchen.com)

Ольга Драч

Готує:

Ольга Драч
#
Інгредієнти

• невеликі тверді груші – 3-4 шт

 вино – 1/2 склянки

 цукор – 1/2 склянки

  спеції за бажанням (цедра лимона, кориця, мускатний горіх)