Груша Час приготування: 1 година 20 хвилин | Кількість порцій: 2 |
Якщо вам потрібно вигадати низькокалорійне частування для друзів або просто залишилося вино після свят – це ваш варіант.
Наскільки солодкою, гострою від спецій, запашною від цедри лимону та апельсину буде ваша грушка – вирішувати вам.
1. Грушу розрізати навпіл, очистити від серцевини.
2. Викласти в форму, залити вином, додати цукор і спеції.
3. Готувати 1 годину в духовці Pyramida при температурі 180 градусів. Дати охолонути.
4. Подавати з сиропом.
5. Груші можна замінити іншими сезонними фруктами (наприклад, абрикосами).
6. Подавати як самостійну страву або як топінг до сніданку або іншого десерта.
Смачного!!!
Автор: кулінарний блогер Ольга Драч (Photokitchen.com)
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Ольга Драч
|
• невеликі тверді груші – 3-4 шт
• вино – 1/2 склянки
• цукор – 1/2 склянки
• спеції за бажанням (цедра лимона, кориця, мускатний горіх)