# Грибний крем-суп

Час приготування: 30 хв | Кількість порцій: 1

Грибний крем-суп - ідеальний варіант, коли хочеться чогось цікавенького, але нескладного та зі звичними інгредієнтами. Ця вишукана страва популярна у всьому світі і версій її існує безліч. Пропонуємо лаконічний та простий рецепт цього ніжного, ароматного супу. Секрет насиченого смаку з м’яким підтоном – виключно свіжі шампіньйони та вершки наприкінці готування. Також варто попіклуватись про наявність надійного кухонного блендера, що забезпечить витончену кремову текстуру страви. А от за легкість та швидкість всіх інших етапів приготування подбає варильна поверхня Pyramida VCH 640/1 UCC Rustico. Як приготувати такий ніжний грибний крем-суп? Кращий рецепт – у нашому відеоролику.

Готуємо грибний крем-суп:

1. Чистимо картоплю та нарізаємо на шматочки.

2. Гриби миємо, обсушуємо та нарізаємо на шматочки.

3. Чистимо та шинкуємо ріпчасту цибулю.

4. Коли овочі підготовлені, нарізаємо кубиками улюблений хліб.

5. Обираємо на варильній поверхні необхідний режим та обсушуємо хлібні скибочки на сковорідці з додаванням солі.

6. Заливаємо гриби та картоплю водою та ставимо каструлю  на конфорку.

7. Розігріваємо сковорідку з оливковою олією та пасеруємо цибулю.

8. Щойно вода з овочами закипить, додаємо до бульйону майоран та чебрець.

9. Відварені гриби з картоплею закладаємо в чашу блендера, додаємо вершки, цибулю, сіль та подрібнюємо до потрібної консистенції. Якщо ви віддаєте перевагу більш ніжній та рідкій текстурі – долийте в чашу картопляно-грибного бульйону з каструлі.

10. Виливаємо кремову суміш в тарілку, додаємо сухариків та прикрашаємо петрушкою.

Здивовані, наскільки все легко та зрозуміло? Впевнені, що цей рецепт увійде у перелік ваших обов’язкових сімейних страв. Якщо готуємо разом з Pyramidа – складно не буває.

Смачного!

Tasty Stories

Готує:

Tasty Stories
#
Інгредієнти

шампіньйони – 550 г.

ріпчата цибуля - 1 шт.

картопля - 2 шт.

майоран сушений - 1 ч.л.

• чебрець сушений - 0,5 ч.л.

вершки 20% - 100 мл.

сіль - за смаком

хліб - 100-150 г.

• петрушка - для прикраси