# Яловичі легені у вині

Час приготування: 1,5-2 год. | Кількість порцій: 4-8

А ви куштували легені? Ні?

Женя Клопотенко стверджує, що цей продукт придатний не тільки для собак! Виявляється, з легенів можна приготувати «стейк», від якого пальчики оближеш! Ніхто не вірить Жене на слово .... Сьогодні він готовий це довести і йому в цьому допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B!


Приступаємо до приготування яловичих легенів у вині:

1. Порізати легені на кілька частин.

2. Відварити в трьох водах.

3. Додати до відварних легенів соєвий соус, вино, овочі (моркву і цибулю) і відварити в зіп-пакеті 30 хвилин.

4. Одночасно, в цій же каструлі, відварити ребра.

5. Після чого з маринаду приготувати соус, упарити масу на сковороді з вершковим маслом.

6. Порізати легені на стейки.

7. Обсмажити з двох сторін на ароматній олії.

8. Подавати з будь-яким гарніром.

 

Смачного!

Техніка Pyramida на каналі СТБ в передачі Все буде добре

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• легені – 800 г

• соєвый соус – 80 мл

• вино сухе – 50 мл

• морква – 70 г

• цибуля – 60 г

• вершкове масло – 30 г

• олія с розмарином, часником, чебрецем и рожевим перцем для обсмажування