Яловичі легені у вині Час приготування: 1,5-2 год. | Кількість порцій: 4-8 |
А ви куштували легені? Ні?
Женя Клопотенко стверджує, що цей продукт придатний не тільки для собак! Виявляється, з легенів можна приготувати «стейк», від якого пальчики оближеш! Ніхто не вірить Жене на слово .... Сьогодні він готовий це довести і йому в цьому допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B!
Приступаємо до приготування яловичих легенів у вині:
1. Порізати легені на кілька частин.
2. Відварити в трьох водах.
3. Додати до відварних легенів соєвий соус, вино, овочі (моркву і цибулю) і відварити в зіп-пакеті 30 хвилин.
4. Одночасно, в цій же каструлі, відварити ребра.
5. Після чого з маринаду приготувати соус, упарити масу на сковороді з вершковим маслом.
6. Порізати легені на стейки.
7. Обсмажити з двох сторін на ароматній олії.
8. Подавати з будь-яким гарніром.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Все буде добре
|
• легені – 800 г
• соєвый соус – 80 мл
• вино сухе – 50 мл
• морква – 70 г
• цибуля – 60 г
• вершкове масло – 30 г
• олія с розмарином, часником, чебрецем и рожевим перцем для обсмажування