# Як законсерівровать зелений горошок на зиму?

Час приготування: 40-60 хв. | Кількість порцій: 3-6

Після покупки магазинного горошку не раз були неприємно здивовані - то горох неякісний, а то і зовсім сміття і комахи в банці? Не ризикуйте власним здоров'ям, а краще законсервуйте горошок самі! Це не тільки безпечніше, але і в кілька разів дешевше! Сергій Калінін і напарниця по кухні, варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B, покажуть справжній майстер-клас вдалої консервації зеленого горошку в домашніх умовах!


Приступаємо до приготування:

1. Очистити горох від стручків. Промити.

2. Висипати в сотейник горох, воду, цукор, сіль і проварити 30 хвилин.

3. Очистити стручковий перець від насіння, порізати кружальцями.

4. У стерилізовані банки викласти горошок, перець.

5. Маринад процідити через сито. Додати лимонну кислоту або оцет. Прокип'ятити.

6. Залити маринадом горошок в банках.

7. Закласти дно великої каструлі марлею, залити в каструлю воду і поставити зверху баночки з горошком без кришок.

8. Стерилізувати банки з горошком на середньому вогні близько 40 хвилин.

Готово.

 

Смачного!

кухонна техніка Pyramida з шоу все буде добре

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• селений горох – 1 кг (мозкових сортів)

• лимонна кислота – 1 ч.л.

• сіль – 2 ст.л.

• цукор – 2 ст.л

• кип'яток – 1 л

• перець – 1 шт (зелений стручковий)