# Як приготувати глінтвейн в домашніх умовах

Час приготування: 30-40 хв. | Кількість порцій: 4

На вулиці похолоднішало і ми всі шукаємо способи зігрітися. Хтось знаходить це в теплій ковдрі, або ж в гарячому супі. Але одним з найприємніших способів зігрітися є глінтвейн! До того ж, це відмінне противірусний засіб, який здатний справлятися з першими ознаками застуди. Готувати домашній глінтвейн будемо на варильній поверхні  Pyramida CFEA 641 B.

 

Приготування класичного глінтвейну:

1. Надішліть гвоздику і щіпку мускатного горіха в турку. Потім залийте водою і відправте на вогонь. Прокип'ятіть суміш протягом 1 хвилини.

2. Залиште на 15 хвилин охолонути.

3. Налийте вино в каструлю з товстим дном і відправте на вогонь. Додайте цукор і настій спецій.

4. Важливо не довести вино до кипіння!

5. Зніміть гаряче вино з вогню і розлийте по склянках.

Це не єдиний варіант приготування домашнього глінтвейну. Багато в чому все залежить від використовуваних спецій. В цей напій також додають імбир, корицю, апельсин. Всі ці продукти можуть додаватися як в подрібненому, сушеному вигляді, так і свіжими - все залежить від ваших уподобань.

 

Бережіть себе і не замерзайте, все буде добре!

Pyramida і Все буде добре

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• червоне сухе вино – 750 г

• вода – 0,25 ст

• цукор – 1 ст.л.

• гвоздика – 7 шт.

• мускатний горіх – щіпка