Як приготувати глінтвейн в домашніх умовах Час приготування: 30-40 хв. | Кількість порцій: 4 |
На вулиці похолоднішало і ми всі шукаємо способи зігрітися. Хтось знаходить це в теплій ковдрі, або ж в гарячому супі. Але одним з найприємніших способів зігрітися є глінтвейн! До того ж, це відмінне противірусний засіб, який здатний справлятися з першими ознаками застуди. Готувати домашній глінтвейн будемо на варильній поверхні Pyramida CFEA 641 B.
Приготування класичного глінтвейну:
1. Надішліть гвоздику і щіпку мускатного горіха в турку. Потім залийте водою і відправте на вогонь. Прокип'ятіть суміш протягом 1 хвилини.
2. Залиште на 15 хвилин охолонути.
3. Налийте вино в каструлю з товстим дном і відправте на вогонь. Додайте цукор і настій спецій.
4. Важливо не довести вино до кипіння!
5. Зніміть гаряче вино з вогню і розлийте по склянках.
Це не єдиний варіант приготування домашнього глінтвейну. Багато в чому все залежить від використовуваних спецій. В цей напій також додають імбир, корицю, апельсин. Всі ці продукти можуть додаватися як в подрібненому, сушеному вигляді, так і свіжими - все залежить від ваших уподобань.
Бережіть себе і не замерзайте, все буде добре!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Все буде добре
|
• червоне сухе вино – 750 г
• вода – 0,25 ст
• цукор – 1 ст.л.
• гвоздика – 7 шт.
• мускатний горіх – щіпка