Глазур для великодніх пасок
|
Великдень вже зовсім скоро, у кожної господині повинен бути красиво накритий великодній стіл, приготовлені паски і інші солодощі, а також прикрашений будинок до Великодня. Сьогодні ми обмірковуємо, як прикрасити паски кольоровою глазур'ю для Пасхи. А приготувати глазур, яка не обсипається, не липне і не кришиться, нам допоможе варильна поверхня Pyramida PFG 646 BLACK.
1. Шоколад, апельсиновий сік, вершкове масло і цукор скласти в одну посудину.
2. Поставити на варильну поверхню Pyramida і змішувати, пока маса не стане однорідною.
3. Трохи охолодити. Змащувати приготовленою глазур'ю паски і пироги.
Смачного!
Джерело: hochu.ua
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
• темний шоколад – 90 г
• сік апельсиновий – 3 ст.л.
• масло вершкове – 3 ст.л.
• цукор – 3 ст.л.