# Фрікасе з курки

Час приготування: 30 хвилин | Кількість порцій: 5

Традиційно готують фрикасе з курки, фрикасе з кролика, рідше фрикасе з свинини або іншого м'яса. Французи дуже люблять фрикасе, часто готують його. Це дуже вишукане і смачне блюдо, тому вам безсумнівно теж буде корисно дізнатися, як його приготувати. Рецепт фрикасе дозволяє одночасно приготувати і м'ясо, і соус до нього. 

 

1. Щоб зняти м'ясо курки від кісток, наріжте невеликими шматочками, посоліть, поперчіть і обсмажте на оливковій олії. 

2. Додайте 1 столову ложку борошна, вино і ставте у духовку, нагріту до 180 градусів на 15-20 хвилин. 

3. Поки курка тушкується в духовці, візьміть жовтки, вершки і лимонний сік і ретельно збийте.

4. Дістаньте курку з духовки і поставте на варильну поверхню Pyramida на невеликий вогонь і додайте соус в м'ясо, постійно перемішуючи його. 

5. Фрікасе готово!

 

Побажання користувачам техніки Pyramida: 

«Готуйте із задоволенням з технікою Pyramida!»

#
Інгредієнти

 Курка – 1,6-2 кг

 Сіль – 2/5 ч.л

 Мелений чорний перець – 0,5 ч.л

 Мелений червоний перець – 1 ч.л

 Масло вершкове – 4 ст.л

 Борошно – 1 ст.л

 Сухе біле вино – 1 ст

 Бульйон курячий – 1 ст

 Лавровий лист – 1 шт

 Часник – 1 зубчик

 Розмарин – 0,25 ч.л.

 Зелень петрушки – 2 гілочки

 Яйце (жовтки) – 2 шт

 Вершки жирні – 4 ст.л

 Лимонний сік – 2 ч.л