Шоколадний фондан Час приготування: 30 хвилин | Кількість порцій: 4 |
Швидкий в приготуванні і неймовірно шоколадний. Головне – трошки часу. Це тістечко цікаво своїм яскравим смаком і хитрістю всередині.
Зовні схоже на звичайний шоколадний кекс, а всередині – шоколадний мус. Важливо не перетримати в пароварці! Спробуйте! Я впевнена, ви не один раз приготуєте цей десерт.
1. Збити яйця з цукром, всипати борошно.
2. На паровій бані розтопити шоколад і додати до яєчної суміші, розтопити масло і все змішати.
3. Масу перекласти в порційні форми без дна (4 формочки), попередньо застелити пергаментом.
4. Випікати 10 хвилин в духовці Pyramida при температурі 200 градусів. Час може змінюватися в залежності від кількості тіста, висоти і матеріалу форми. Керамічні формочки краще тримати в духовці на кілька хвилин довше. Середина десерту повинна бути рідкою.
5. Готовий десерт подавати з кулькою морозива.
Смачного!!!
Автор: кулінарний блогер Ольга Драч (Photokitchen.com)
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Ольга Драч
|
• плитка чорного шоколаду (мінімум 56%) – 1 шт
• борошно – 20 г
• цукор – 60 г
• яйця – 2 шт
• вершкове масло – 50 г
• морозиво для подачі