# Шоколадний фондан

Час приготування: 30 хвилин | Кількість порцій: 4

Швидкий в приготуванні і неймовірно шоколадний. Головне – трошки часу. Це тістечко цікаво своїм яскравим смаком і хитрістю всередині.

Зовні схоже на звичайний шоколадний кекс, а всередині – шоколадний мус. Важливо не перетримати в пароварці! Спробуйте! Я впевнена, ви не один раз приготуєте цей десерт.

 рецепт шоколодного фондану в пароварці Pyramida

1. Збити яйця з цукром, всипати борошно.

 рецепт шоколодного фондану в пароварці Pyramida

2. На паровій бані розтопити шоколад і додати до яєчної суміші, розтопити масло і все змішати.

 рецепт шоколодного фондану в пароварці Pyramida

3. Масу перекласти в порційні форми без дна (4 формочки), попередньо застелити пергаментом.

 рецепт шоколодного фондану в пароварці Pyramida

4. Випікати 10 хвилин в духовці Pyramida при температурі 200 градусів. Час може змінюватися в залежності від кількості тіста, висоти і матеріалу форми. Керамічні формочки краще тримати в духовці на кілька хвилин довше. Середина десерту повинна бути рідкою.

5. Готовий десерт подавати з кулькою морозива.

Смачного!!!

 рецепт шоколодного фондану в пароварці Pyramida

Автор: кулінарний блогер Ольга Драч (Photokitchen.com)

Ольга Драч

Готує:

Ольга Драч
#
Інгредієнти

• плитка чорного шоколаду (мінімум 56%) – 1 шт

• борошно – 20 г 

• цукор – 60 г 

• яйця – 2 шт

 вершкове масло – 50 г 

• морозиво для подачі