Риба з сирним суфле і шпинатом Час приготування: 40-50 хв. | Кількість порцій: 2-4 |
Рецепт риби з сирним суфле і шпинатом сьогодні розповість Зоя. Дівчині 23 роки і вона зовсім недавно переїхала до Києва. Вона дуже хоче, щоб її заповітну мрію виконав актор Богдан Юсипчук. Але для цього Зої доведеться нагодувати Богдана його улюбленою стравою – рибою з сирним суфле і шпинатом. Допоможе приготувати страву дівчині духова шафа Pyramida F 81 ETIX.
Приступаємо до приготування:
1. Рибу очистити. Видалити хребет. Вимити.
2. Болгарський перець нарізати соломкою.
3. Змішати шпинат, сир, перець і яйця. Солимо.
4. Фаршируємо рибу, укладаємо її на фольгу. Посипаємо прованськими травами і оливковою олією.
5. Відправляємо рибу в розігріту духовку до 180 ° C на 30 хвилин.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Все буде добре
|
• риба дорадо – 1 шт.
• сир філадельфія – 4 ст.л.
• шпинат – 4 ст.л.
• болгарський перець – 1 шт.
• перепелині яйця – 5 шт.
• перець, сіль – за смаком