Риба фарширована виноградом: французький рецепт Час приготування: 40-60 хв. | Кількість порцій: 4-10 |
Ви теж вважаєте жаб'ячі лапки основною стравою французької кухні? Якщо так, то вас дуже здивує той факт, що це рідкісний делікатес, і його не пробували більшість французів! Яка ж страва у них традиційна? Відповідь проста - риба фарширована виноградом. Це рецепт який нам подарувала Марина Федерігі по праву може стати вашою візитною карткою, як кулінара. А сьогодні допоможе нам приготувати цю страву варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B і духова шафа Pyramida F 81 ETIX.
Приступаємо до приготування:
1. Виноград залити лимонним соком і тушкувати, поки весь сік не википить. Гарячий виноград розім'яти виделкою.
2. Половину лимона дрібно нарізати.
3. У рибі зробити з кожного боку кілька надрізів.
4. Посолити, поперчити ззовні і зсередини. Покласти начинку із зелені, естрагону, лимона і винограду в вирізи на боках, натерти оливковою олією.
5. Виноградне листя опустити в окріп з сіллю і одразу занурити в холодну воду.
6. Обернути рибу, залишаючи хвіст і голову вільними, закріпити все кулінарною ниткою.
7. Запікати 20 хвилин при температурі 200 ˚С.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Все буде добре
|
• риба (скумбрія) – 1 шт.
• виноград с 4-6 листочками – 300-400 г
• лимонний сік – 20 г
• сушений естрагон– 2 ч.л.
• зелень – пучок
• сіль, перець