# Риба фарширована виноградом: французький рецепт

Час приготування: 40-60 хв. | Кількість порцій: 4-10

Ви теж вважаєте жаб'ячі лапки основною стравою французької кухні? Якщо так, то вас дуже здивує той факт, що це рідкісний делікатес, і його не пробували більшість французів! Яка ж страва у них традиційна? Відповідь проста - риба фарширована виноградом. Це рецепт який нам подарувала Марина Федерігі по праву може стати вашою візитною карткою, як кулінара. А сьогодні допоможе нам приготувати цю страву варильна поверхня  Pyramida CFEA 641 B і духова шафа Pyramida F 81 ETIX.

 

Приступаємо до приготування:

1. Виноград залити лимонним соком і тушкувати, поки весь сік не википить. Гарячий виноград розім'яти виделкою.

2. Половину лимона дрібно нарізати.

3. У рибі зробити з кожного боку кілька надрізів.

4. Посолити, поперчити ззовні і зсередини. Покласти начинку із зелені, естрагону, лимона і винограду в вирізи на боках, натерти оливковою олією.

5. Виноградне листя опустити в окріп з сіллю і одразу занурити в холодну воду.

6. Обернути рибу, залишаючи хвіст і голову вільними, закріпити все кулінарною ниткою.

7. Запікати 20 хвилин при температурі 200 ˚С.

 

Смачного!

кухонна техніка №1 в Україні Pyramida

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• риба (скумбрія) – 1 шт.

• виноград с 4-6 листочками – 300-400 г

• лимонний сік – 20 г

• сушений естрагон– 2 ч.л.

• зелень – пучок

• сіль, перець