# Як зняти шкірку з риби для фарширування

Хочете дізнатися, як правильно зняти шкірку з риби для фарширування? Секрети розкриває Артем Радучіч! В ексклюзивному майстер-класі кулінар покаже, як швидко почистити рибу, а також як зняти шкірку без пошкоджень. З цими порадами фарширування риби стане легким і приємним. Не пропустіть!

 

Етап №1

1. Перш ніж приступити до шкірці, рибу необхідно почистити.

2. Для початку рибу слід промити під холодною водою. Потім обережно, щоб не пошкодити шкірку, очистити луску. Адже якщо її не очистити, луска буде заважати плавному зняття шкірки.


Етап №2

1. Надрізати рибу біля голови від живота до хребта, залишивши триматися голову тільки на шкірі в районі хребта.

2. Біля голови кухонними ножицями видалити плавники. Вони дуже міцно тримаються на шкірці, якщо їх не видалити відразу, шкірка буде пошкоджена.

3. Вичистити нутрощі риби. Промити її ще раз під проточною водою. Після цього бажано зафіксувати рибу на поверхні.


Етап №3

1. Пласкою частиною леза ножа «відбити» щуку по всій тушці - це допоможе легше відокремити шкуру.

2. Кінчиком ножа вирізати край шкірки і, роблячи надрізи по всьому периметру, відокремити шкуру від м'яса.

3. У місцях, де кора відділяється від м'яса не дуже легко, зробити надріз гострим ножем. Потім зняти шкуру і вивернути її як панчоху. Дійшовши до основи хвоста риби, відрізати її від хребта.

4. Зайве м'ясо акуратно зрізати з обороту шкірки і вивернути її назад.


Більше подробиць дивіться в нашому відео!

фарширована риба від Pyramida

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• риба