Кольорові макарони фарфалле Час приготування: 1 година | Кількість порцій: 2-3 |
Всі люблять, коли в гості приходять хороші друзі, діляться своїми секретами і новими звершеннями. Такі зустрічі завжди проходять легко і радісно.
А завдяки гарній кухонній техніці «Pyramida» завжди можна приготувати щось особливе і створити свою історію теплих зустрічей.
В гостях передачі "Все буде добре" учасниця другого сезону «МайстерШеф Діти» Соня Шидлік. Вона покаже, як в домашніх умовах приготувати пасту фарфалле з двома смачними соусами. А в приготуванні вишуканої страви нам допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B.
1. Шпинат вимити, скласти в сито і опустити на 2 хвилини в киплячу воду. Подрібнити в блендері в пюре. За консистенцією шпинатне пюре повинно нагадувати густу сметану.
2. Змішати два види борошна, сіль.
3. Розділити 1 яйце на білок і жовток.
4. У борошно додати яйця + жовток, рослинне масло, перемішати.
5. Додати подрібнене насіння льону, шпинатна пюре.
6. Вимісити еластичне тісто, загорнути в харчову плівку, відправити в холодильник на 15 хвилин.
7. Розкачати тісто в тонкий пласт, розділити на квадрати 3х3 см, нарізати. Центр квадрата змочити водою і зібрати в бантик, притиснути.
8. Відварити фарфалле в киплячій воді 5-7 хвилин.
9. Відкинути на друшляк.
Готуємо лавандово-медовий соус:
1. Квіти лаванди розтерти в ступці.
2. Змішати всі інгредієнти, збити до однорідності.
Готуємо кисло-солодкий соус з ананасом:
1. У каструлю влити соєвий соус, оцет, сік, додати кетчуп і цукор, перемішати.
2. У воді розчинити крохмаль.
3. Довести суміш в каструлі до кипіння на середньому вогні, покласти дрібно нарізаний ананас і імбир,
4. Знову довести до кипіння, ввести розведений крохмаль.
5. Проварити до загустіння і зняти соус з плити.
Смачного!
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Все буде добре
|
• Борошно пшеничне – 200 г
• Борошно з твердих сортів пшениці – 4 ст.л.
• Яйця – 2 шт (1 яйце + 1 жовток)
• Рослинна олія – 1 ст. л.
• Шпинатне пюре – 2 ст. л
• Лляне насіння (подрібнене) – 1 ч. л.
• Сіль – за смаком
• Вода
Лавандово-медовий соус
• Оливкова олія – 6 ст. л.
• Яблучний оцет – 2 ст. л
• Лимонний сік – 1 ст. л.
• Часник – 1 зубчик
• Гірчиця – 1 ч. л.
• Мед – 2 ст. л.
• Квіти лаванди – 1 ч. л.
Кисло-солодкий соус з ананасом
• Консервовані ананаси – 2 кружечка
• Ананасовий сік – півсклянки
• Яблучний оцет – чверть склянки
• Цукор – чверть склянки
• Соєвий соус – 2 ст. л.
• Кетчуп (домашній) – 2 ст. л.
• Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. л.
• Корінь імбиру (натертий) – 1 ч. л.