# Кольорові макарони фарфалле

Час приготування: 1 година | Кількість порцій: 2-3

Всі люблять, коли в гості приходять хороші друзі, діляться своїми секретами і новими звершеннями. Такі зустрічі завжди проходять легко і радісно.

А завдяки гарній кухонній техніці «Pyramida» завжди можна приготувати щось особливе і створити свою історію теплих зустрічей.

В гостях передачі "Все буде добре" учасниця другого сезону «МайстерШеф Діти» Соня Шидлік. Вона покаже, як в домашніх умовах приготувати пасту фарфалле з двома смачними соусами. А в приготуванні вишуканої страви нам допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B.

1. Шпинат вимити, скласти в сито і опустити на 2 хвилини в киплячу воду. Подрібнити в блендері в пюре. За консистенцією шпинатне пюре повинно нагадувати густу сметану.

2. Змішати два види борошна, сіль.

3. Розділити 1 яйце на білок і жовток.

4. У борошно додати яйця + жовток, рослинне масло, перемішати.

5. Додати подрібнене насіння льону, шпинатна пюре.

6. Вимісити еластичне тісто, загорнути в харчову плівку, відправити в холодильник на 15 хвилин.

7. Розкачати тісто в тонкий пласт, розділити на квадрати 3х3 см, нарізати. Центр квадрата змочити водою і зібрати в бантик, притиснути.

8. Відварити фарфалле в киплячій воді 5-7 хвилин.

9. Відкинути на друшляк.
 

Готуємо лавандово-медовий соус:

1. Квіти лаванди розтерти в ступці.

2. Змішати всі інгредієнти, збити до однорідності.


Готуємо кисло-солодкий соус з ананасом:

1. У каструлю влити соєвий соус, оцет, сік, додати кетчуп і цукор, перемішати.

2. У воді розчинити крохмаль.

3. Довести суміш в каструлі до кипіння на середньому вогні, покласти дрібно нарізаний ананас і імбир,

4. Знову довести до кипіння, ввести розведений крохмаль.

5. Проварити до загустіння і зняти соус з плити.


Смачного!

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• Борошно пшеничне – 200 г

• Борошно з твердих сортів пшениці – 4 ст.л.

• Яйця – 2 шт (1 яйце + 1 жовток)

• Рослинна олія – 1 ст. л.

• Шпинатне пюре – 2 ст. л

• Лляне насіння (подрібнене) – 1 ч. л.

• Сіль – за смаком

• Вода
 

Лавандово-медовий соус

• Оливкова олія – 6 ст. л.

• Яблучний оцет – 2 ст. л

• Лимонний сік – 1 ст. л.

• Часник – 1 зубчик

• Гірчиця – 1 ч. л.

• Мед – 2 ст. л.

• Квіти лаванди – 1 ч. л.
 

Кисло-солодкий соус з ананасом

• Консервовані ананаси – 2 кружечка

• Ананасовий сік – півсклянки

• Яблучний оцет  – чверть склянки

• Цукор – чверть склянки

• Соєвий соус – 2 ст. л.

• Кетчуп (домашній) – 2 ст. л.

• Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. л.

• Корінь імбиру (натертий) – 1 ч. л.