Пасхальні зайці Час приготування: 1 година | Кількість порцій: 4-8 |
Великдень пройшов, а зайчики залишилися! Зберігайте рецепт. Готувати дуже просто, а виходить смачно. Особливо здорово для тих, у кого є дітки.
⠀
Випікали пісочне печиво в духовці Pyramida F 68 M IV RUSTICO на традиційному режимі нагрівання верх-низ. Використовували 1 деко, щоб розподіл тепла був рівномірним.
Для таких зайчиків узятий за основу класичний рецепт пісочного печива і 2 різних види борошна і цукру. Сьогодні буде рецепт зі спельтового борошна і кокосового цукру.
Приготування:
• Масло кімнатної температури збиваємо з кокосовим цукром.
⠀
• По одному вводимо яйця і продовжуємо збивати.
• Додаємо ваніль.
• Просіваємо борошно, додаємо розпушувач і поступово приєднуємо до основної маси. Вимішуємо руками.
• Загортаємо тісто в харчову плівку і відправляємо в холодильник мінімум на 30 хвилин.
• Дістаємо і розгортаємо товщиною 0,5-1 см.
• Беремо форму чоловічків і вирізаємо з тіста фігурки. Перевертаємо і тепер у нас зайчик з вушками. Кладемо m&m's між лапками і загортаємо ручки. Обіймаємо драже. Якщо ручки рвуться, нічого страшного, просто пальцем склеїть тісто.
• Очки і носик – робимо зубочисткою дірочки.
• Викладаємо наших зайчиків на пергамент.
• Випікаємо в розігрітій заздалегідь духовці до 180 градусів 12-15 хвилин!
Джерело: instagram.com/tastystories.feed
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Tasty Stories
|
• Борошно спельтове – 340 гр
• Цукор кокосовий – 150 гр
• Масло вершкове кімнатної температури – 120 гр
• Яйця – 2 шт
• Розпушувач – 0,5 ч.л.
• Ванілін – 1 ч.л.
• Сіль – щіпка
• Драже M&M’s – для декору.