# Пасхальні зайці

Час приготування: 1 година | Кількість порцій: 4-8

Великдень пройшов, а зайчики залишилися! Зберігайте рецепт. Готувати дуже просто, а виходить смачно. Особливо здорово для тих, у кого є дітки. 

Випікали пісочне печиво в духовці Pyramida F 68 M IV RUSTICO на традиційному режимі нагрівання верх-низ. Використовували 1 деко, щоб розподіл тепла був рівномірним.

Для таких зайчиків узятий за основу класичний рецепт пісочного печива і 2 різних види борошна і цукру. Сьогодні буде рецепт зі спельтового борошна і кокосового цукру.


Приготування:

• Масло кімнатної температури збиваємо з кокосовим цукром. 

• По одному вводимо яйця і продовжуємо збивати.

• Додаємо ваніль.

• Просіваємо борошно, додаємо розпушувач і поступово приєднуємо до основної маси. Вимішуємо руками.

• Загортаємо тісто в харчову плівку і відправляємо в холодильник мінімум на 30 хвилин.

• Дістаємо і розгортаємо товщиною 0,5-1 см.

• Беремо форму чоловічків і вирізаємо з тіста фігурки. Перевертаємо і тепер у нас зайчик з вушками. Кладемо m&m's між лапками і загортаємо ручки. Обіймаємо драже. Якщо ручки рвуться, нічого страшного, просто пальцем склеїть тісто.

• Очки і носик – робимо зубочисткою дірочки.

• Викладаємо наших зайчиків на пергамент.

• Випікаємо в розігрітій заздалегідь духовці до 180 градусів 12-15 хвилин!


Джерело: instagram.com/tastystories.feed

Tasty Stories

Готує:

Tasty Stories
#
Інгредієнти

• Борошно спельтове – 340 гр

• Цукор кокосовий – 150 гр

• Масло вершкове кімнатної температури – 120 гр

• Яйця – 2 шт

• Розпушувач – 0,5 ч.л.

• Ванілін – 1 ч.л.

• Сіль – щіпка

• Драже M&M’s – для декору.