Як приготувати дієтичний торт Час приготування: 2 год. | Кількість порцій: 4-8 |
Кулінар і блогер Соня Руденко обожнює солодке! Однак любов до десертів абсолютно не завадила дівчині схуднути! Вся справа в особливій рецептурі низькокалорійних солодощів! Сьогодні Соня покаже як приготувати дієтичний торт, яким можна ласувати щодня.
У приготуванні низькокалорійного дієтичного торта допоможуть варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B і духова шафа Pyramida F 81 ETIX.
Готуємо коржі:
1. Зробити желе з вишневого соку і желатину.
2. Вилити в форму, застелену харчовою плівкою і відправити для застигання на 1-2 години в холодильник.
3. Збити яйця, додати суміш льняної муки і какао порошку, випікати на пергаменті 10 хвилин при температурі 180 ° C.
Приготування суфле:
1. Розвести желатин, збити з фруктовим йогуртом і ввести збиті білки.
2. У форму викласти корж, зверху шар вишень, залити 1/2 суфле, знову корж, суфле, зверху акуратно викласти желе, полити суфле і накрити коржем.
3. Покрити глазур'ю з гіркого шоколаду і поставити в холодильник.
Декілька хитрощів:
1. Під час приготування торта не потрібно використовувати цукор, так як у вишневому соку він вже є. Це корисніше і смачніше.
2. Тісто - це суміш какао порошку і льняної муки, яка вважається дієтичною. Вона нормалізує вагу і містить до 30% клітковини, яка забезпечує повноцінну роботу шлунково-кишкового тракту і виводить з організму шкідливі речовини.
3. Якщо ви хочете зробити несолодкий варіант, то замість йогурту використовуйте сир - 400 г і воду - 400 мл.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Все буде добре
|
Для коржів:
• яйця – 9 шт.
• какао порошок – 30 г
• льняне борошно – 30 г
• вишневий сік – 500 мл
• желатин – 10 г
Для суфле:
• білки – 4 шт.
• фруктовий йогурт – 500 мл
• желатин – 20 г
• вишні – 200 г
• шоколад гіркий – 75 г (для верхнього слою)