# Як приготувати дієтичний торт

Час приготування: 2 год. | Кількість порцій: 4-8

Кулінар і блогер Соня Руденко обожнює солодке! Однак любов до десертів абсолютно не завадила дівчині схуднути! Вся справа в особливій рецептурі низькокалорійних солодощів! Сьогодні Соня покаже як приготувати дієтичний торт, яким можна ласувати щодня.

У приготуванні низькокалорійного дієтичного торта допоможуть варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B і духова шафа Pyramida F 81 ETIX.

Готуємо коржі:

1. Зробити желе з вишневого соку і желатину.

2. Вилити в форму, застелену харчовою плівкою і відправити для застигання на 1-2 години в холодильник.

3. Збити яйця, додати суміш льняної муки і какао порошку, випікати на пергаменті 10 хвилин при температурі 180 ° C.

 

Приготування суфле:

1. Розвести желатин, збити з фруктовим йогуртом і ввести збиті білки.

2. У форму викласти корж, зверху шар вишень, залити 1/2 суфле, знову корж, суфле, зверху акуратно викласти желе, полити суфле і накрити коржем.

3. Покрити глазур'ю з гіркого шоколаду і поставити в холодильник.

 

Декілька хитрощів:

1. Під час приготування торта не потрібно використовувати цукор, так як у вишневому соку він вже є. Це корисніше і смачніше.

2. Тісто - це суміш какао порошку і льняної муки, яка вважається дієтичною. Вона нормалізує вагу і містить до 30% клітковини, яка забезпечує повноцінну роботу шлунково-кишкового тракту і виводить з організму шкідливі речовини.

3. Якщо ви хочете зробити несолодкий варіант, то замість йогурту використовуйте сир - 400 г і воду - 400 мл.

 

Смачного!

комплекти кухонної техніки Pyramida

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

Для коржів:

• яйця – 9 шт.

• какао порошок – 30 г

льняне борошно – 30 г

• вишневий сік – 500 мл

• желатин – 10 г


Для суфле:

• білки – 4 шт.

• фруктовий йогурт – 500 мл

• желатин – 20 г

• вишні – 200 г

• шоколад гіркий  – 75 г (для верхнього слою)