# Десерт в глазурі «Love is»

Час приготування: 4 год. 30 хв. | Кількість порцій: 10

Як приготувати оригінальний десерт «Love is ...» - авторську розробку ресторатора Валерія Созановського? Сьогодні, за допомогою надійної техніки Pyramida F 81 ETIX, кондитер розповість рецепт! Читайте покроковий майстер-клас!

Готуємо мигдальний дакуаз:

1. Змішати всі сухі інгредієнти, крім цукру.

2. В окремій ємності збити цукор з білками в меренгу.

3. З'єднати меренгу з сумішшю сухих інгредієнтів.

4. Отриману суміш відправити на деко.

5. Випікаємо 10 хвилин при 180 градусах.

 

Готуємо полуничний конфі:

1. З'єднати в сотейнику полуницю, глюкозний сироп. Підігріти до 40⁰ С.

2. З'єднати цукор з пектином, додати потроху в пюре. Довести суміш до кипіння.

3. Зняти з вогню і додати фреш лимона.

4. Розлити полуничний конфі по формах і відправити в морозилку на 3 години.

 

Приготування мусу ванільного​:

1. В молоко додати ваніль, закип'ятити.

2. Додати желатинову масу.

3. З'єднуємо отриману суміш з шоколадом, попередньо розтопленим на водяній бані.

4. Остудити суміш до 35⁰ З

5. Вершки збити.

6. Шоколадно-желейну масу зі збитими вершками перемішати.

 

Готуємо гляссаж:

1. Довести до кипіння воду разом цукром і глюкозним сиропом.

2. В окремій ємності змішати згущене молоко, желатинову масу і шоколад.

3. Поєднати дві суміші і акуратно, на низькій швидкості перебити блендером.

 

Послідовність складання:

1. У формочку для десерту залити мус, покласти полуничний конфі і зверху мигдальний дакуаз.

2. Поставити десерт в морозильник до повного застигання.

3. Заморожений десерт витягти з форми, поставити на решітку і покрити глазур'ю.

 

Смачного!

Pyramida кухонна техніка №1 в Україні

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

Для дакуаза:

• білок – 285 г

• цукор  – 71 г

• мигдалеве борошно – 100 г

• борошно волоського горіха – 120 г

• борошно – 35 г

• цукрова пудра – 178 г


Для конфи:

• полуниця – 260 г

• глюкозний сироп – 46 г

• цукор – 46 г

• пектин  – 2,5 г

• фреш лимона – 9 г


Для мусса:

• шоколад білий – 350 г

• вершки – 350 г

• молоко – 175 г

желатинова маса – 28 г

• ваніль – 5 г


Для гляссажа:

• вода – 75 г

• цукор – 150 г

• глюкозний сироп – 150 г

• згущене молоко – 100 г

• желатинова маса – 73  г  (10 г желатину + 63 г вода)

• молочний шоколад – 300 г