# Десерт-коктейль

Час приготування: 30 хв. | Кількість порцій: 9

Від десертів-коктейлів, які вам сьогодні пропонує приготувати Катерина Велика неможливо відмовитися. «Мохіто», «Пинаколада» і «Кривава Мері» в абсолютно новій варіації! Але найголовніше, ці коктейлі стануть справжнім порятунком для тих, хто з якихось причин, змушений відмовитися від алкоголю. Підготувати необхідні інгредієнти для коктейлів Катерині допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B.

 

Готуємо «Мохіто»:

1.Вершкове масло розтопити.

2. Вершки збити, додати цукрову пудру, вершковий сир і збити до однорідної маси.

3. Додати екстракт м'яти в вершки для фарбування.

4. Печиво подрібнити в крихту.

5. На низ келиха кладемо печиво, додаємо трохи вершкового масла.

6. За допомогою кондитерського мішка укладаємо вершкову масу в келих.

7. Прикрашаємо лаймом, м'ятою і шматочками шоколаду.

 

Готуємо «Пінаколаду»:

1. Ананас, хурму ріжемо кубиками.

2. В окремій ємкості змішуємо печиво з кокосовою стружкою. Додаємо подрібнені горіхи.

3. На низ склянки укладаємо суміш печива з горіхами. Зверху ананас і хурму.

4. Вершки змішуємо з кокосовою стружкою і за допомогою кондитерського мішка викладаємо в наші склянки.

5. Посипаємо корицею.

 

Готуємо «Криваву Мері»:

1. Нарізаємо ананаси і хурму кубиками.

2. На дно склянки викласти суміш хурми з ананасами.

3. Гранатовий сироп підігріти до 50° C.

4. Залити ананаси з хурмою гранатовим сиропом.

5. Вершкову масу підфарбувати журавлинним соком і викласти в стакани.

6. Прикрашаємо гранатом і шматочками хурми

 

Смачного!

Готуємо в техніці Pyramida

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

Для мохіто:

• вершкове масло – 50 г

• жирні вершки – 200 мл

• печіво – 100 г

• цукрова пудра – 1,5 стакана

• вершковий сир – 100 г

• екстракт м'яти – 1 ч.л.

 

Для «Пінаколади»:

• консервований ананас – 2 кілечка

• хурма – 1/2 шт.

• подрібнене печиво – 1/2 стакана

• кокосовая стружка – 1 ч.л.

 

Для «Кривавої Мері»:

• консервований ананас – 2 кілечка

• хурма – 1/2 шт.

• гранатовий сироп – 100 мл