Гарне оформлення паски 1 частина Час приготування: 30 хвилин | Кількість порцій: 1 |
Всі люблять, коли в гості приходять хороші друзі, діляться своїми секретами і новими звершеннями. Такі зустрічі завжди проходять легко і радісно.
А завдяки гарній кухонній техніці «Pyramida» завжди можна приготувати щось особливе і створити свою Історію теплих зустрічей.
В гостях передачі "Все буде добре" переможець конкурсу "Кращий декоратор паски" Мері Товмасян. Давайте спробуємо зробити гарний декор паски, який буде не тільки найсмачнішим, а й естетично красивим.
А приготувати цю красу нам допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B.
1. У воду додати цукор, постійно помішувати, довести до кипіння і повного розчинення цукру.
2. Додати желатин і морквяний сік, збити до однорідної маси.
3. Поки желатин не загустів - покрити паску.
Масляний крем на швейцарській мерензі:
1. На паровій бані розчинити цукор в білках, ретельно помішуючи.
2. Зняти з вогню, збивати до стійких піків.
3. Додати сок і какао, повторно перемішати крем.
За допомогою кондитерських мішків прикрасити паску декором.
Смачного!
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Все буде добре
|
• Желатинова маса - 1,5 ч.л.
• Вода - 4 ст.л.
• Цукор - 200 г
• Морквяний сік - 4 ст.л.
• Білок 4-х яєць
• Цукор - 180 гр
• Масло - 200 г
• Сік шпинату і моркви, какао