# Гарне оформлення паски 1 частина

Час приготування: 30 хвилин | Кількість порцій: 1

Всі люблять, коли в гості приходять хороші друзі, діляться своїми секретами і новими звершеннями. Такі зустрічі завжди проходять легко і радісно.

А завдяки гарній кухонній техніці «Pyramida» завжди можна приготувати щось особливе і створити свою Історію теплих зустрічей.

В гостях передачі "Все буде добре" переможець конкурсу "Кращий декоратор паски" Мері Товмасян. Давайте спробуємо зробити гарний декор паски, який буде не тільки найсмачнішим, а й естетично красивим.

А приготувати цю красу нам допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B. 

 

1. У воду додати цукор, постійно помішувати, довести до кипіння і повного розчинення цукру.

2. Додати желатин і морквяний сік, збити до однорідної маси.

3. Поки желатин не загустів - покрити паску.
 

Масляний крем на швейцарській мерензі:

1. На паровій бані розчинити цукор в білках, ретельно помішуючи.

2. Зняти з вогню, збивати до стійких піків. 

3. Додати сок і какао, повторно перемішати крем. 


За допомогою кондитерських мішків прикрасити паску декором.


Смачного!

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

 Желатинова маса - 1,5 ч.л.

 Вода - 4 ст.л.

 Цукор - 200 г

 Морквяний сік - 4 ст.л.

 Білок 4-х яєць

 Цукор - 180 гр

 Масло - 200 г

 Сік шпинату і моркви, какао